Libnet.ro
UNICEF

22:30

Burse pentru studentii din Bucuresti care stau in gazda la batrani si-i ajuta la cumparaturi

B1 B1,
Burse pentru studentii din Bucuresti care stau in gazda la batrani si-i ajuta la cumparaturi

Edilul Gabriela Firea a propus, iar consilierii au aprobat ca studentii care stau in gazda la varstnici si ii ajuta la cumparaturi sa primeasca o bursa de 500 de lei din partea Primariei. continuă pe B1

Frauda coordonata de Guvernul moldovean, pentru a castiga candidatul prorus. Moldovenii nu sunt lasati sa voteze la sectii din Bucuresti, Londra, Paris, Dublin, Frankfurt si Bologna (VIDEO, FOTO)

Frauda coordonata de Guvernul din Moldova, pentru a castiga candidatul prorus Igor Dodon. Cozi uriase au format moldovenii in incercarea de a vota la sectii din Bucuresti, Londra, Paris,.

FOTO + VIDEO. Aproximativ 500 de persoane indura vantul si frigul, pentru a vota la Ambasada si Consulatul Republicii Moldova din Bucuresti: Dodon ne ingroapa acolo. Singura noastra sansa, Maia Sandu si unirea cu Romania

Zeci de cetateni moldoveni stau la coada in fata Ambasadei Republicii Moldova de la Bucuresti, pentru a vota noul presedinte .

FOTO + VIDEO. Aproximativ o suta de persoane indura vantul si frigul, pentru a vota la Ambasada si Consulatul Republicii Moldova din Bucuresti

Zeci de cetateni moldoveni stau la coada in fata Ambasadei Republicii Moldova de la Bucuresti, pentru a vota noul presedinte .

Cetatenii moldoveni au la dispozitie opt sectii de vot in Romania, pentru alegerile din Moldova. in Bucuresti exista doua sectii de vot - la sediile Ambasadei Republicii Moldova si Consulatului

In Romania, cetatenii moldoveni au la dispozitie opt sectii de vot amenajate in Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Constanta, Brasov, Bacau, Suceava si Craiova.

DNA Ploiesti face perchezitii la Autoritatea Electorala Permanenta din Bucuresti

DNA Ploiesti efectueaza perchezitii in Bucuresti la Autoritatea Electorala Permanenta, au declarat surse judiciare pentru HotNews.

Dosar Black Cube: Procurorii cer 2 ani si 8 luni de inchisoare cu suspendare pentru israelianul David Geclowicz, care si-a recunoscut vinovatia

Procurorii DIICOT au solicitat luni judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti condamnarea israelianului David Geclowicz la 2 ani si 8 luni inchisoare cu suspendare, dupa ce acesta si-a recunoscut vinovatia in dosarul Black Cube privind hartuirea procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, potrivit Agerpres.

FRAUDA cu premeditare in Moldova. Ambasadorul din Bucuresti: Dupa primul tur, am trimis trei scrisori la Chisinau solicitand suplimentarea buletinelor de vot

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova par a fi fost fraudate cu premeditare de Guvernul condus din umbra de oligarhul Vlad Plahotniuc, in conditiile in care mii, poate zeci de mii de oameni nu au.

ALDE si-a lansat candidatii din Bucuresti la alegerile parlamentare. Calin Popescu-Tariceanu: Am vrut sa facem o campanie care este alcatuita din 40 de lansari locale

Formatiunea politica ALDE si-a lansat, vineri, candidatii pe Bucuresti la alegerile legislative. Momentul a fost marcat printr-un flash-mob in piata George Enescu.

PREMIERA: A cantat in costum de baie pe scena Operei Nationale din Bucuresti! Reprezentatie de senzatie a mezzosopranei Andreea Ilie (FOTO)

Acest lucru nu s-a mai intamplat niciodata in cele sase decenii de viata ale Operei Nationale Bucuresti. Mezzosoprana Andreea Ilie a jucat pe scena, in Barbierul din.

Elvetia: Tribunalul Federal a admis retinerea unui minor din Romania care a recunoscut ca a dat mai multe spargeri

Tribunalul Federal Elvetian a admis retinerea unui copil roman, in varsta de 12 ani, pe numele caruia exista un mandat de arestare si care a recunoscut ca a dat mai multe spargeri pe teritoriul El.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )