Libnet.ro
UNICEF

22:30

Burse de studiu si posibilitatea de angajare, cele mai importante criterii in alegerea unei universitati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Burse de studiu si posibilitatea de angajare, cele mai importante criterii in alegerea unei universitati

Mai mult de jumatate dintre tinerii si parintii cu copii intre 16 si 23 de ani din Romania aleg universitatea in functie de sansele mari de angajare imediat dupa absolvire, arata un studiu al D and D Research. continuă pe Ziarul Bursa

Criza din Grecia LIVE: Cele mai importante evenimente ale zilei

Cu o datorie de 1,54 mld. euro scadenta marti, Grecia a inceput saptamana pe marginea prapastiei. Cititi in continuare filmul celor mai importante evenimente determinate de criza elena atat in Romania, dar si peste granita.

Serena si Sarapova sunt deja in turul II la Wimbledon: cele mai importante rezultate dupa prima zi a turneului

Mai toate favoritele si-au respectat statutul in prima zi a meciurilor din runda inaugurala la Wimbledon 29 iunie 12 iulie).

Citatul saptamanii. Valentin Jucan, membru CNA: Publicul din Romania a asistat la una dintre cele mai josnice campanii de manipulare mediatica

Afirmatiile facute de Valentin Jucan, membru in Consiliul National al Audiovizualului CNA), care a spus ca trei posturi au promovat stiri si dezbateri false, scrisorile deschise trimise deB1 TV si Romania TV catre CNA, precum si explicatiile regizorului George Ciubotaru privind starea lui Gabriel Cotabita se numara printre cele mai importante evenimente din ultimele zile. Adevarul va prezinta cele mai importante declaratii ale saptamanii.

Cele mai bune laptopuri in 2015: performante remarcabile la un pret foarte bun

Cele mai bune laptopuri in 2015 sunt dotate cu unele dintre cele mai noi componente, beneficiind in acelasi timp de un raport calitate/pret excelent. inainte de a va uita peste lista cu cele mai bune laptopuri din 2015, trebuie sa stiti exact ce va doriti de la un astfel de dispozitiv. Pentru navigare pe internet [] Cele mai bune laptopuri in 2015: performante remarcabile la un pret foarte bun Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cata stiinta exista in cele mai populare scenarii apocaliptice

Suntem de acord cu faptul ca majoritatea scenariilor apocaliptice, cu precadere cele abordate in productii hollywoodiene, sunt pur fanteziste si ca ar fi gresit sa le luam drept repere. Totusi, cele propuse de oamenii de stiinta sunt demne de luat in seama. Ramane de vazut cata acuratete exista in cele mai populare teorii. Apocalipsa zombie, [] Cata stiinta exista in cele mai populare scenarii apocaliptice Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai reusite fotografii realizate in mod ilegal

Doi tineridin Rusia si-au riscat libertatea pentru a putea realiza o serie de fotografii incredibile ale unor obiective turistice. Doirusiau demonstrat ca sunt pregatiti sa isi asume orice risc pentru a realiza cele mai reusite fotografii. Dupa cum scrie si publicatia Business Insider, timp de doi ani, Vadim Mahora si Vitali Raskalovim au escaladat unele [] Cele mai reusite fotografii realizate in mod ilegal Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase locuri din Creta: de ce nu trebuie ratate cele patru prefecturi paradisiace ale insulei grecesti

Cele mai frumoase locuri din Creta. Numita si Insula Miracolelor, Creta atrage an de ani mii de turisti. Peisajele sale naturale, cultura locala, stilul de viata efervescent al cretanilor si numeroasele cafenele si taverne, fiecare cu o trasatura specifica, ofera experiente de neuitat.

FOTO Cele mai frumoase case vechi ale Bucurestiului. Cum arata cele sapte constructii de o frumusete arhitecturala rara

Farmecul Bucurestiului este incontestabil si nu de putine ori cei care au vizitat Capitala pentru prima oara au ramas impresionati de combinatia intre vechi si noi, dar si de frumusetea caselor din oras. Adevarul va prezinta astazi cele mai frumoase case din Bucuresti.

Cele mai sangeroase atentate teroriste din istorie

Cele mai sangeroase atentate din istorie. Atacul asupra turnurilor gemene din New York ramane unul dintre cele mai sangeroase din istorie, urmat de bombardarea comunitatii yazidi din Irak si raidurile Boko Haram asupra doua sate Nigeria.

Care sunt cele mai mari 30 de companii cu capital grecesc in Romania

Cele mai mari 30 de companii cu actionariat majoritar grecesc prezente in Romania au avut afaceri de 12,4 miliarde de lei anul trecut si in jur de 20. 553 de angajati, potrivit datelor furnizate de Registrul Comertului si a rapoartelor financiare ale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )