Libnet.ro
UNICEF

00:08

Bursele din China au cazut cu 7%, tranzactionarea a fost oprita in premiera

Hotnews Hotnews,
 Bursele din China au cazut cu 7%, tranzactionarea a fost oprita in premiera

Pietele de actiuni din China au cazut cu 7 procente in prima sesiune din 2016 in conditiile in care datele slabe privind activitatea fabricilor si deprecierea yuanului s-au adaugat ingrijorarilor privind problemele economiei. Bursele au fost nevoite, in premiera, sa-si suspende activitatea, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Bursele din China au oprit tranzactiile cu actiuni

ACTUALIZARE 11:42 Bursele europene au deschis in scadere Bursele europene au deschis in scadere, influentate de datele economice din China, transmite Bloomberg. *ACTUALIZARE 11:24 Pe BVB, principalii indici, BET si BET Plus, se aflau in scadere cu 0,9% .

Cutremur la bursele din China, resimtit la Bucuresti

Prima sedinta de tranzactionare din 2016 a adus burselor din Shanghai si Shenzen o scadere de circa 7%, unda de soc ajungand in Europa.

Tranzactiile la bursele din China, oprite dupa o scadere dramatica a cotatiilor

Bursele din China au deschis in scadere cu 7 procente in 2016, din cauza scaderii productiei industriale si a devalorizarii monedei nationale. Din cauza pierderilor inregistrate pe parcursul intregii zile, spre .

Business Report: Majorarea salariului minim ar putea ieftini leul in 2016; Taxarea muncii, taxarea salariilor mici. Romania in context european si regional; Oficialii BNR: O criza financiara majora ar putea veni din China

Peste 155. 000 de romani au cheltuit 36 de milioane de euro de Revelion in tara si in strainatate Cei peste 155. 000 de cetateni romani care si-au petrecut Revelionul in. Comertul alimentar ramane fara brandul care a dat primul supermarket din Bucuresti: Billa se topeste in Carrefour Fenomenul de concentrare din piata comertului alimentar.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )