Libnet.ro
UNICEF

13:00

Bursele europene deschid in crestere, pentru prima data dupa anuntul Brexitului. Lira sterlina a crescut usor

Hotnews Hotnews,
 Bursele europene deschid in crestere, pentru prima data dupa anuntul Brexitului. Lira sterlina a crescut usor

Actiunile europene au crescut marti pentru prima data, in ultimele 3 zile, incercand sa recupereze pierderile importante suferite in ultimele doua sesiuni, dupa anuntul rezultatului soc al referendumului in care se decis iesirea Marii Britaniidin Uniunea Europeana, scrie Reuters. Lira sterlina a crescut usor dupa degringolada din ultimele zile, cu 0,8%, la 1,3335 dolari. continuă pe Hotnews

Brexit: David Cameron, pentru prima data fata in fata cu liderii europeni, dupa votul pentru iesirea Marii Britanii din UE

David Cameron se intalneste marti cu liderii Uniunii Europene, pentru prima din 23 iunie cand Marea Britanie a votat sa paraseasca Uniunea, scrie BBCNews online. Prim-ministrul britanic va discuta implicatiile votului si calea de urmat la summitul UE care incepe marti la Bruxelles.

Brexit-ul prin ochii unui cuplu romano-britanic. Ea: Primul efect a fost sa ne gandim ca nunta noastra va fi mai scumpa El: Pentru prima data mi-a fost rusine ca sunt englez

Ea este Alexandra. El este logodnicul ei, James. Pentru multi dintre noi, Brexit-ul si febra pietelor financiare de vineri sunt un spectacol neverosimil, indepartat, impanat cu povesti populiste si termeni tehnici: imigranti, NHS, reforma UE, indici futures, volatilitatea lirei. Pentru cuplul romano-englez stabilit la Londra, Brexit a insemnat un soc imediat, palpabil: Alexandra si James au simtit cum li se evapora peste noapte, la propriu, reperele si increderea in societatea in care traiesc. Dar si o parte din banii economisiti pentru nunta pe care vor sa o faca, in curand, in Romania.

Pentru prima data in istorie, o femeie va fi secretar general adjunct al NATO

Alianta Atlantica o va numi pe Rose Gottemoeller, oficial american din domeniul Apararii, in pozitia de secretar general adjunct, a anuntat luni secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

DNA, reactie dupa ce s-a anuntat ca i se va muta sediul: Ce spun procurorii

Directia Nationala Anticoruptie reactioneaza pentru prima data dupa ce s-a anuntat posibilitatea schimbarii sediului institutiei, potrivit stiripesurse. ro. DNA nu a primit o informare oficiala prin care.

Achizitia de aparate de aer conditionat, printre prioritatile Gabrielei Firea pentru prima sedinta a Consiliului General

Deblocarea conturilor RADET pentru reparatii si achizitia de aparate de aer conditionat pentru autobuzele RATB sunt printre prioritatile pe care primarul Capitalei, Gabriela Firea, le are pentru prima sedinta a Consiliului General.

Bursele europene au deschis in crestere

Principalii indici bursieri europeni au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in urcare.

Bursele europene au deschis in crestere

Trei dintre principalii indici bursieri europeni au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in urcare.

Bursele europene si americane continua sa scada

Pietele din Europa au continuat sa scada ieri, dupa pierderile majore consemnate la finele saptamanii trecute, in urma votului britanicilor pentru Brexit iesirea din UE).

Ce gluma a facut Regina Angliei in prima iesire dupa votul pentru iesirea din UE

Sunt inca in viata, ha!, a declarat regina Elizabeth a II-a in prima aparitie publica de dupa decizia britanicilor de a iesi din Uniunea Europeana, relateaza AFP, citat de News. ro .

Regina Elisabeta a II-a, prima reactie dupa ce englezii au ales Brexit-ul: Sunt inca in viata, ha! (VIDEO)

Sunt inca in viata, ha!. Aceasta a fost reactia Reginei Elisabeta a II-a in prima sa aparitie publica de dupa referendumul prin care cetatenii Regatului Unit au ales ca tara lor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )