Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bursele europene, impulsionate de iesirea din recesiune a zonei euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursele europene, impulsionate de iesirea din recesiune a zonei euro

Actiunile societatilor listate la bursele din Europa au urmat un curs ascendent ieri, in urma publicarii datelor oficiale din care rezulta iesirea din recesiune a zonei euro, in trimestrul al doilea. continuă pe Ziarul Bursa

Iesirea din recesiune a zonei euro a dus la cresteri pe bursele europene

Actiunile companiilor europene au incheiat sedinta de tranzactionare in crestere, pentru a cincea zi consecutiv, datorita datelor care au aratat iesirea din recesiune a zonei euro in al doilea trimestrul, informeaza persa internationala.

Crestere economica fara locuri de munca. Pentru cine lucreaza iesirea din recesiune?.

Ni se spune pe mai multe voci ca ce a fost mai greu e in spatele nostru sau ca e istorie avand in vedere cei trei ani de crestere economica pe care ii va bifa Romania. Unde suntem in al treilea an de crestere a PIB-ului fata de nivelul dinaintea crizei? Daca ne uitam la salariul mediu net pe economie 1. 606 lei in iunie 2013 fata de 1. 273 in iunie 2008) avem o crestere de 26% in ultimii 5 ani. Avand in vedere ca inflatia a fost intre decembrie 2008-decembrie 2012 de 24% ar rezulta ca puterea .

Wall Street: Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al II-lea.

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea, cu o crestere eocnomica de 0,3% fata de primele trei luni ale anului, dupa o perioada de un an si jumatate de contractie economica, cea mai indelungata perioada de declin de la adoptarea monedei unice europene, in 1999, transmite Mediafax. Media estimarilor economistilor indica o crestere de 0,2% in zona euro in trimestrul al doilea. In primele trei luni ale anului, PIB-ul zonei euro a scazut cu 0,3% fata de ultimul trimestru din .

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea

Zona euro a iesit din recesiune. Asadar, previziunile analistilor privind cresterea economica din trimestrul doi s-au confirmat. Dupa sase trimestre consecutive de scadere, produsul intern brut al zonei euro a.

Zona euro ar putea anunta miercuri iesirea din cea mai lunga recesiune din istoria sa

Daca previziunile analistilor se confirma miercuri, zona euro ar trebui sa revina la crestere in trimestrul doi si sa lase in urma cea mai lunga perioada de recesiune din istoria sa, dar relansarea se anunta lenta iar iesirea din criza inca pare indepartata, scrie AFP.

VIDEO Zona euro ar putea anunta miercuri iesirea din cea mai lunga recesiune din istoria sa

Daca previziunile analistilor se confirma miercuri, zona euro ar trebui sa revina la crestere in trimestrul doi si sa lase in urma cea mai lunga perioada de recesiune din istoria sa, dar relansarea se anunta lenta iar iesirea din criza inca pare indepartata, scrie AFP.

Euro pierde teren in fata dolarului, desi blocul monetar a iesit din recesiune

Moneda unica europeana a scazut in a doua parte a zilei de ieri, pe pietele externe, fata de dolar, pierzand castigul initial determinat de anuntul potrivit caruia economia zonei euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea din 2013.

Cehia a iesit din recesiune

Republica Ceha a iesit din recesiune in trimestrul al doilea din acest an, in conditiile in care economia zonei euro a incetat sa mai scada, alimentand cererea de exporturi din Europa de Est.

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea, cu o crestere eocnomica de 0,3% fata de primele trei luni ale anului, dupa o perioada de un an si jumatate de contractie economica, cea mai indelungata perioada de declin de la adoptarea monedei unice europene, in 1999, conform surselor de presa.

Ton optimist pe bursele europene

Bursele europene s-au inscris pe un curs ascendent ieri, in conditiile in care unele companii au raportat rezultate financiare peste asteptari, iar increderea investitorilor germani a crescut in luna august.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )