Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cehia a iesit din recesiune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cehia a iesit din recesiune

Republica Ceha a iesit din recesiune in trimestrul al doilea din acest an, in conditiile in care economia zonei euro a incetat sa mai scada, alimentand cererea de exporturi din Europa de Est. continuă pe Ziarul Bursa

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea

Zona euro a iesit din recesiune. Asadar, previziunile analistilor privind cresterea economica din trimestrul doi s-au confirmat. Dupa sase trimestre consecutive de scadere, produsul intern brut al zonei euro a.

Euro pierde teren in fata dolarului, desi blocul monetar a iesit din recesiune

Moneda unica europeana a scazut in a doua parte a zilei de ieri, pe pietele externe, fata de dolar, pierzand castigul initial determinat de anuntul potrivit caruia economia zonei euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea din 2013.

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea, cu o crestere eocnomica de 0,3% fata de primele trei luni ale anului, dupa o perioada de un an si jumatate de contractie economica, cea mai indelungata perioada de declin de la adoptarea monedei unice europene, in 1999, conform surselor de presa.

Wall Street: Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al II-lea.

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea, cu o crestere eocnomica de 0,3% fata de primele trei luni ale anului, dupa o perioada de un an si jumatate de contractie economica, cea mai indelungata perioada de declin de la adoptarea monedei unice europene, in 1999, transmite Mediafax. Media estimarilor economistilor indica o crestere de 0,2% in zona euro in trimestrul al doilea. In primele trei luni ale anului, PIB-ul zonei euro a scazut cu 0,3% fata de ultimul trimestru din .

Zona Euro a iesit din recesiune in primavara, dupa sase trimestre consecutive de scadere a economiei. Vestile bune vin din Germania, Franta si Portugalia

Zona euro a revenit la crestere in trimestrul doi, lasand in urma cea mai lunga faza de recesiune din istoria sa, dar relansarea se anunta lenta si somajul se afla in continuare la cote record, scrie AFP.

Zona euro a iesit din recesiune, cu o crestere de 0,3% in trimestrul doi

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea, cu o crestere eocnomica de 0,3% fata de primele trei luni ale anului, dupa o perioada de un an si jumatate de contractie economica, cea mai indelungata perioada de declin de la adoptarea.

Bursele europene, impulsionate de iesirea din recesiune a zonei euro

Actiunile societatilor listate la bursele din Europa au urmat un curs ascendent ieri, in urma publicarii datelor oficiale din care rezulta iesirea din recesiune a zonei euro, in trimestrul al doilea.

Iesirea din recesiune a zonei euro a dus la cresteri pe bursele europene

Actiunile companiilor europene au incheiat sedinta de tranzactionare in crestere, pentru a cincea zi consecutiv, datorita datelor care au aratat iesirea din recesiune a zonei euro in al doilea trimestrul, informeaza persa internationala.

Zona euro a iesit din cea mai adanca perioada de recesiune

Unii spun ca este cea mai lunga perioada de recesiune de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, altii spun ca este cea mai lunga din istorie. Un lucru este cert: zona euro a iesit din recesiune, inregistrand doua trimestre consecutiv crestere economica. Declinul din ultimii ani si-a pus insa amprenta pe economia intregii Uniuni, unde criza economica a starnit o criza bancara, alta de incredere si numeroase miscari sociale ingrijoratoare.

Durerile fizice, starea psihica, precum si nivelul moral nu mai permiteau continuarea luptei. Fanii rapidisti au iesit din greva foamei

Cei 19 grevisti ai foamei de pe gazonul din Giulesti au decis sa renunte la forma extrema de protest. Liga Suporterilor Rapidisti a postat pe o retea de socializare un comunicat, prin care se explica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )