Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zona euro a iesit din cea mai adanca perioada de recesiune

Adevărul Adevărul,
Zona euro a iesit din cea mai adanca perioada de recesiune

Unii spun ca este cea mai lunga perioada de recesiune de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, altii spun ca este cea mai lunga din istorie. Un lucru este cert: zona euro a iesit din recesiune, inregistrand doua trimestre consecutiv crestere economica. Declinul din ultimii ani si-a pus insa amprenta pe economia intregii Uniuni, unde criza economica a starnit o criza bancara, alta de incredere si numeroase miscari sociale ingrijoratoare. continuă pe Adevărul

Zona Euro a iesit din recesiune in primavara, dupa sase trimestre consecutive de scadere a economiei. Vestile bune vin din Germania, Franta si Portugalia

Zona euro a revenit la crestere in trimestrul doi, lasand in urma cea mai lunga faza de recesiune din istoria sa, dar relansarea se anunta lenta si somajul se afla in continuare la cote record, scrie AFP.

Zona euro ar putea anunta miercuri iesirea din cea mai lunga recesiune din istoria sa

Daca previziunile analistilor se confirma miercuri, zona euro ar trebui sa revina la crestere in trimestrul doi si sa lase in urma cea mai lunga perioada de recesiune din istoria sa, dar relansarea se anunta lenta iar iesirea din criza inca pare indepartata, scrie AFP.

VIDEO Zona euro ar putea anunta miercuri iesirea din cea mai lunga recesiune din istoria sa

Daca previziunile analistilor se confirma miercuri, zona euro ar trebui sa revina la crestere in trimestrul doi si sa lase in urma cea mai lunga perioada de recesiune din istoria sa, dar relansarea se anunta lenta iar iesirea din criza inca pare indepartata, scrie AFP.

Wall Street: Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al II-lea.

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea, cu o crestere eocnomica de 0,3% fata de primele trei luni ale anului, dupa o perioada de un an si jumatate de contractie economica, cea mai indelungata perioada de declin de la adoptarea monedei unice europene, in 1999, transmite Mediafax. Media estimarilor economistilor indica o crestere de 0,2% in zona euro in trimestrul al doilea. In primele trei luni ale anului, PIB-ul zonei euro a scazut cu 0,3% fata de ultimul trimestru din .

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea, cu o crestere eocnomica de 0,3% fata de primele trei luni ale anului, dupa o perioada de un an si jumatate de contractie economica, cea mai indelungata perioada de declin de la adoptarea monedei unice europene, in 1999, conform surselor de presa.

Zona euro a iesit din recesiune, cu o crestere de 0,3% in trimestrul doi

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea, cu o crestere eocnomica de 0,3% fata de primele trei luni ale anului, dupa o perioada de un an si jumatate de contractie economica, cea mai indelungata perioada de declin de la adoptarea.

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea

Zona euro a iesit din recesiune. Asadar, previziunile analistilor privind cresterea economica din trimestrul doi s-au confirmat. Dupa sase trimestre consecutive de scadere, produsul intern brut al zonei euro a.

A ajuns la SFARSIT. Anuntul facut in urma cu putin timp privind zona euro

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea, cu o crestere economica de 0,3% fata de primele trei luni ale anului, dupa o perioada de un an si jumatate de contractie economica, cea mai.

Romania a avut cea mai mare crestere a productiei industriale din UE in luna iunie

Productia industriala a crescut cu 0,3% in zona euro si cu 0,4% in Uniunea Europeana, in luna iunie 2013, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cea mai mare crestere din randul statelor membre UE fiind inregistrata in Romania 9,6%), arata datele publicate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat), conform Agerpres. De asemenea, in luna iunie 2013 comparativ cu mai 2013, Romania a inregistrat a doua mare crestere a productiei industriale din UE 5,7%), fiind devansata doar de Irlanda 8,7%).

Eurostat: Romania, cea mai puternica CRESTERE a productiei industriale in UE.

Romania a avut in luna iunie cea mai puternica crestere din UE a productiei industriale fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce la nivel european indicatorul a urcat usor, continuand sa evolueze la niveluri de recesiune, transmite Mediafax. Astfel, productia industriala din UE a urcat in iunie cu 0,4% fata de aceeasi luna a anului trecut, cu o rata de crestere de 0,3% in zona euro, potrivit datelor prezentate marti de Eurostat. Cele mai puternice cresteri au fost inregistrate in .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2544 seconds )