Libnet.ro
UNICEF

01:06

Business Report: Marirea si decaderea celui mai mare dezvoltator de locuinte din Romania; Fenechiu, ministrul Transporturilor: Trei companii au cumparat caietul de sarcini pentru privatizarea CFR Marfa; Profit zero, la Posta Romana, in acest an

Hotnews Hotnews,
 Business Report: Marirea si decaderea celui mai mare dezvoltator de locuinte din Romania; Fenechiu, ministrul Transporturilor: Trei companii au cumparat caietul de sarcini pentru privatizarea CFR Marfa; Profit zero, la Posta Romana, in acest an

Martin Schulz, PE: Eliminarea paradisurilor fiscale, o sarcina herculeana care va aduce castiguri. Eliminarea paradisurilor fiscale. Se schimba iar modificarea. Obligati sa ne asiguram de doua ori locuinta. Pana in toamna, cel tarziu, legea privind asigurarea obligatorie. continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE Partea nevazuta a celui mai mare parc de distractie din Romania

Surpriza celui mai mare parc de distractii din Romania, Divertiland, intins pe 7,2 hectare cu 22 de tobogane cu apa cu viteze mari, 4. 200 de metri patrati de plaja, piscina de 1. 200 de metri patrati cu 33 de moduri diferite de a face valuri si multe alte atractii se afla de fapt tocmai in dedesubtul lui. Este vorba de un sistem ce a costat 15% din investitia initiala.

Fiul patronului celui mai mare hotel din Slatina, mort dupa ce s-a electrocutat la pescuit

Constantin Draguloiu, de 36 de ani, fiul patronului de la Hotel Parc din Slatina, cea mai mare unitate hoteliera din municipiu, a decedat, in aceasta dupa-amiaza, la Spitalul de Arsi din Bucuresti unde se afla internat dupa ce s-a electrocutat la pescuit pe 10 mai. impreuna cu el a fost implicat in acelasi incident si un prieten de familie, care se afla internat la un spital din Timisoara.

FOTO Povesti de cartier. De la ce vine numele celui mai mare cartier al Clujului si a cui a fost ideea ca un alt cartier sa nu poarte numele unei marci de tigari

Cluj-Napoca, unul dintre cele mai batrane orase ale Transilvaniei, are cartiere cu denumiri care trezesc curiozitatea oricarui strain si te fac sa te intrebi de ce exista in acest oras nume precum Europa, Buna Ziua, Manastur, Zorilor sau Marasti.

Cum au pus militarii bazele celui mai mare cartier din Zalau

Despre cartierele pe care le stim astazi se poate vorbi in Zalau abia din anii `70, cand, in urma unei vizite a lui Nicolae Ceausescu aici, la indemnul acestui s-a trecut la dezvoltarea accelerata a micului tard de provincie in municipiu. Bazele catorva dintre cartierele de azi au fost puse, insa, la inceputul secolului XX.

Ion Tiriac se lupta pentru organizarea celui mai mare turneu de tenis pe zgura

VIDEOREPORTAJ Incepe constructia celui mai puternic laser din lume. Cum se dezvolta platforma de la Magurele si ce experimente unice se fac acolo chiar si azi

Saptamana aceasta incepe la Magurele constructia cladirii care va gazdui cel mai puternic laser din lume. Proiectul Extreme Light Infrastructure - Nuclear Phisycs ELI-NP) se va intinde pe o suprafata de peste 30. 000 de metri patrati, adica de trei ori mai mare ca un hypermarket, si va fi o adevarata provocare pentru ingineri si constructori. Pentru ridicarea complexului va fi turnat mai mult beton decat la Arena Nationala, iar ELI-NP va fi probabil cea mai mare cladire din Europa alimentata cu energie din surse neconventionale, printr-un sistem de peste 1000 de pompe geotermale. Pana in 2015, termenul pentru finalizarea constructiei, Institutul National de Fizica Nucleara de la Magurele atrage deja cercetatori straini cu acceleratorul Tandem si detectorul de radiatii gamma. Vezi in articol un videoreportaj marca HotNews. ro.

Festival la Bontida. Se cauta voluntari pentru cel mai mare festival de muzica electronica

Cei care doresc sa faca parte din echipa celui mai important festival de muzica electronica, Electric Castle Festival de la Bontida, intre 21 si 23 iunie, se pot inscrie ca voluntari, daca au peste 16 ani si vor fi la Cluj in perioada evenimentului.

Ministerul Justitiei: Costul lunar al unui detinut - 2.397 de lei; cea mai mare parte sunt cheltuieli de personal

Costul lunar al unui detinut intr-un penitenciar romanesc este de 2. 397 de lei, cea mai mare parte - 1. 619 de lei - reprezentand-o cheltuielile de personal, arata Ministerul Justitiei, intr-un raspuns la o intrebare adresata de un parlamentar, transmite Mediafax.

Peste o mie de persoane sunt asteptate la cel mai mare congres din istoria UDMR, la Miercurea Ciuc

Peste o mie de persoane sunt asteptate sa participe, sambata, la Congresul UDMR de la Miercurea Ciuc, cel mai mare din istoria Uniunii, printre participanti fiind peste 770 de delegati ai filialelor teritoriale si liderii principalelor partide din Romania si Ungaria.

100.000 de oameni la cel mai mare concert al anului

Radio ZU a organizat cel mai mare concert al anului. Vineri, incepand cu ora 18, Piata Palatului Culturii din Iasi a inceput sa se umple cu oameni care au venit sa fie martori la Forza ZU. Cel mai mare karaoke din.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2517 seconds )