Libnet.ro
UNICEF

10:00

Business Report: Renault investeste 250 milioane euro la Mioveni si califica zvonurile privind plecarea drept fabulatii; In ce stadiu este constructia mallului cu turnulete din buricul Capitalei; Viitorul uniunii bancare este umbrit de divergente

Hotnews Hotnews,
Business Report: Renault investeste 250 milioane euro la Mioveni si califica zvonurile privind plecarea drept fabulatii; In ce stadiu este constructia mallului cu turnulete din buricul Capitalei; Viitorul uniunii bancare este umbrit de divergente

Ce castigam din insolventa Hidroelectrica? Cel mai mare producator national de energie va ramane in insolventa - a decis Curtea de Apel, care. Iata noul Opel Cascada. Modelul Cascada, varianta decapotabila a marcii Opel, care va fi lansata la inceputul anului 2013, este un autovehicul cu. continuă pe Hotnews

Nokia, la al saselea trimestru consecutiv de pierderi: 969 milioane euro in trimestrul incheiat in septembrie 2012

Nokia a raportat pentru trimestrul trei din acest an o pierdere neta de 969 milioane euro 1,27 miliarde dolari), acesta fiind al saselea trimestru consecutiv cu pierderi nete pentru producatorul finlandez, transmite Bloomberg. Nokia a vandut 2,9 milioane terminale Lumia cele mai avansate telefoane din portofoliu bazate pe sistemul de operare Windows Phone al Microsoft) in trimestrul incheiat in luna septembrie din acest an, in scadere fata de 4 milioane terminale vandute in trimestrul anterior.

Guvernul vrea sa acorde Oltchim un ajutor de urgenta de 20 milioane euro.

Secretarul de stat in Ministerul Economiei Rodin Traicu a declarat ca Guvernul intentioneaza sa acorde combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea OLT) un ajutor de urgenta de 20 milioane euro, iar joi o delegatia romaneasca va discuta acest subiect la Bruxelles, transmite Mediafax. Ajutorul de urgenta pentru Oltchim este de 20 milioane euro, iar maine joi - n. r. ) o delegatia romaneasca va discuta acest aspect cu DG Competition, a afirmat Traicu la un seminar pe teme energetice. Incercarea .

Comisia Europeana propune alocarea a 2,9 milioane euro din Fondul de ajustare la globalizare pentru fostii angajati ai societatii Nokia in Romania

Comisia Europeana a propus vineri sa se aloce Romaniei 2,9 milioane euro din Fondul european de ajustare la globalizare FEG), pentru a ajuta 1. 416 lucratori concediati in Romania de catre SC Nokia Romania SRL si de catre unul dintre furnizorii acesteia sa isi gaseasca alte locuri de munca. Propunerea este transmisa, in prezent, spre aprobare Parlamentului European si Consiliului de Ministri al UE, potrivit site-ului reprezentantei CE in Romania.

Olandezii de la Van Oord vor prelungi digul Constanta pentru 100 milioane euro

GSP contesta procedura in care a fost selectata compania Compania olandeza Van Oord Dredging and Marine Contractors a fost selectata pentru executia lucrarilor de prelungire a digului de larg din Portul Constanta, contract care valoreaza 420,4 milioane lei 100 milioane euro), procedura fiind, insa, contestata de Grup Servicii Petroliere GSP).

Secretar de stat in Economie: Guvernul vrea sa acorde Oltchim un ajutor de urgenta de 20 milioane euro

Guvernul intentioneaza sa acorde combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea un ajutor de urgenta de 20 milioane euro, a declarat miercuri secretarul de stat in Ministerul Economiei Rodin Traicu. Ajutorul de.

Piata de colectare a creantelor a scazut cu 35%, la 615 milioane euro

Georg Kovacs, presedintele Asociatiei de Management al Creantelor Comerciale: Per total ne asteptam la o scadere pe segmentul B2C de cel putin 10-15%, anul acesta Piata de colectare a creantelor a inregistrat o scadere cu 35% in prima jumatate a anului 2012 fata de prima jumatate a anului 2011, ajungand la 615 milioane euro, se arata intr-un comunicat de presa AMCC remis, ieri, redactiei.

Business Report: Tintele lui Sima. Pe cine ataca brokerul fugar in scrisorile sale; Cu ochii pe 'bijuteriile coroanei'. Bursa primeste de la stat o gura de oxigen; Alegerile amana Bugetul pe 2013. Care sunt efectele

Cei mai bogati oameni din Romania angajeaza IT-isti. Sunt foarte bogati, au averi de milioane de euro si detin. Cum vrea Guvernul sa evite un nou caz Oltchim. Guvernul rescrie strategia de privatizare a companiilor propriii, dupa esecul lamentabil in cazul Oltchim. De privatizat in 2012 mai sunt.

Business report: Locul de munca si productivitatea sa: o comparatie intre PIB-ul pe ora lucrata in Romania si in Europa; Un alt mega-contract publicitar pe spatele falitilor de la Oltchim; Viitorul low cost VW, de la 6.000 euro; The Economist: Misteriosul

Cum isi pot finanta studentii afacerile. Economiile proprii si cei trei F family, friends and other fools) sunt principalele surse de finantare pentru studentii care vor sa-si faca un business. Insa, pentru a obtine resursele. Un investitor acuza o frauda de 500. 000 de euro la Carpatica Invest. Andrei Anghel, un actionar al Fondului Proprietatea, sustine ca a fost pagubit cu 500. 000 de euro, dupa ce brokerul sau, Stefan Terziu.

Samsung investeste 700 milioane dolari in Vietnam

Compania sud-coreeana Samsung Electronics Co. intentioneaza sa investeasca 700 de milioane de dolari intr-o noua fabrica de telefoane mobile in Vietnam, ca parte a eforturilor de extindere a liniilor de productie pe plan mondial, pe fondul concurentei cu rivalul american Apple Inc.

Companie romaneasca, suspectata in Italia de FRAUDA de 75 de milioane euro.

O companie de asigurari din Romania, controlata de un om de afaceri italian, este suspectata de autoritatile din Italia ca ar fi acumulat in ultimii 5 ani venituri nedeclarate in valoare de 75 de milioane de euro, informeaza pagina online a agentiei ANSA, citata de Mediafax. Agentii Garzii Financiare din Venetia au depistat venituri nedeclarate de 75 de milioane de euro la sucursala italiana a companiei de asigurari City Insurance. Firma este anchetata de asemenea, in Venetia si Cagliari, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )