Libnet.ro
UNICEF

01:06

Business B1 la zi: BNR solicita bancilor sa adopte masuri daca deponentul retrage mai putini bani decat a plasat (VIDEO)

B1 B1,
Business B1 la zi: BNR solicita bancilor sa adopte masuri daca deponentul retrage mai putini bani decat a plasat (VIDEO)

Banca National a Romaniei solicita bancilor sa adopte masuri daca exista situatii in care, din cauza scaderii dobanzilor si majorarii comisioanelor, deponentul retrage din depozite la termen mai putini. continuă pe B1

BNR urecheaza bancile pentru cazurile in care clientii descopera la scadenta depozitelor ca au mai putini bani in cont decat atunci cand le-au constituit

Banca National a Romaniei BNR) solicita bancilor sa adopte masuri daca exista situatii in care, din cauza scaderii dobanzilor si majorarii comisioanelor, deponentul retrage din depozite la termen mai putini bani decat a plasat la constituire, invocand riscul reputational si mediatizarea fenomenului.

BNR cere bancilor sa ia masuri daca la scadenta clientul ia mai putini bani decat a depus in depozit

Banca National a Romaniei solicita bancilor sa adopte masuri daca exista situatii in care, din cauza scaderii dobanzilor si majorarii comisioanelor, deponentul retrage din depozite la termen mai putini bani decat a plasat la constituire, invocand riscul reputational si mediatizarea fenomenului.

Pentru BNR, intai reputatia, apoi corectitudinea

Banca Nationala a Romaniei solicita bancilor comerciale, printr-o circulara, sa adopte masuri daca exista situatii in care, din cauza scaderii dobanzilor si majorarii comisioanelor, deponentul retrage din depozite la termen mai putini bani decat a plasat la constituire, invocand riscul reputational si mediatizarea fenomenului.

Taxarea incasarilor in cont nu sifoneaza reputatia bancilor?.

BNR vrea ca deponentii sa nu se mai trezeasca la scadenta depozitului ca iau mai putini bani decat au depus. Oferim bancii centrale si alte exemple de comisioane si practici care afecteaza imaginea sectorului bancar-taxarea sumelor incasate in cont, oscilatiile comisionului de administrare a creditului. Miercuri BNR a cerut bancilor printr-o circulara sa adopte masuri daca exista situatii in care, din cauza scaderii dobanzilor si majorarii comisioanelor, deponentul retrage din depozite la .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )