Libnet.ro
UNICEF

23:15

Bute, din nou campion.

România Liberă România Liberă,
Bute, din nou campion.

Pugilistul Lucian Bute l-a invins pe rusul Denis Gracev dupa 12 runde, intr-un meci desfasurat, duminica, la Centre Bell din Montreal, primul disputat de roman dupa infrangerea in fata britanicului Carl Froch, in mai. Lucian Bute, in varsta de 32 de ani, a intrat in ring acompaniat de piesa trupei U2, Where the streets have no name, fiind aclamat de cei aproximativ 13. 000 de spectatori aflati in arena. Rusul a intrat in arena pe muzica trupei Pink Floyd. Conform deciziei celor trei arbitri . continuă pe România Liberă

Lucian Bute, din nou in ring, in aceasta noapte - 4.00 - ora Romaniei.

Meciul de box dintre Lucian Bute oi rusul Denis Gracev se va disputa in aceasta seara la Centre Bell din Montreal - duminica, ora 4. 00, pentru Romania. Aceasta pardita este prima pe care Bute o va disputa de cand a pierdut centura mondiala IBF in fa64258;a britanicului Carl Froch, transmite Mediafax. Cei doi pugilioti au trecut cantarul oficial care a avut loc inaintea partidei programata la Centre Bell, cei doi incadrandu-se in limintele .

Rihanna, din nou topless pentru fani: Cantareata s-a fotografiat in pat dupa petrecerea de Halloween (FOTO)

Rihanna a oferit inca o imagine senzuala fanilor ei, exact in dimineata de dupa petrecerea de Halloween. Cantareata s-a lasat din nou fotografiata topless, de aceasta data in propriul dormitor, avand pe ea.

Guvernul promite din nou TVA redus la alimente..

In vara, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, afirma la seminarul MEDIAFAX Talks about European Funds. ca bugetul pentru anul viitor va include cu siguranta TVA de 9% la alimente, daca aceasta masura nu va fi implementata din acest an. Constantin a afirmat ca scaderea TVA la paine de la 24% la 9% nu va duce, poate, la diminuarea pretului, dar va micsora evaziunea ficala cu 15-20%. Presedintele Comisiei de buget, Eugenia Barna, a declarat atunci, dupa o discutie cu reprezantantii .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )