Libnet.ro
UNICEF

11:30

Buzau: Un om a murit si trei au fost raniti in urma unei explozii care a avut loc intr-un atelier de sudura

B1 B1,
Buzau: Un om a murit si trei au fost raniti in urma unei explozii care a avut loc intr-un atelier de sudura

Un om a murit si trei au fost raniti intr-o explozie produsa intr-un atelier de sudura din Buzau, informeaza Mediafax. Explozia a avut loc in momentul in care cei patru incercau sa sudeze rezervorul de. continuă pe B1

Explozie in Buzau. Un om a murit. Doi dintre raniti, in stare grava

Un om a murit si alti trei sunt raniti in urma unei explozii care a avut loc intr-un atelier de sudura din Buzau. Accidentul a avut loc in timp ce muncitorii incercau sa sudeze rezervorul de motorina al unei.

Germania: Doi romani au murit si alti cinci au fost raniti in urma unui accident pe o autostrada

Doi romani, dintre care o adolescenta de 15 ani, au murit, iar alti cinci au fost grav raniti din cauza impactului dintre un microbuz si un camion produs pe o autostrada din Germania. Microbuzul a lovit din spate u.

Afganistan: Cel putin trei oameni au murit si 112 au fost raniti intr-un atentat cu masina capcana la Kabul

Un atentat cu masina-capcana a avut loc la Kabul, potrivit autoritatilor afgane. Cel putin trei persoane au murit si alte 112 au fost ranite, informeaza AFP, citata de Agerpres. Ranitii, dintre care multi.

Ucraina: Un militar a murit si alti noua au fost raniti in confruntarile cu insurgenti prorusi din estul tarii

Armata ucraineana anunta ca in ultimele 24 de ore, un militar a murit, iar alti noua au fost raniti, in confruntari cu insurgenti prorusi din estul tarii, informeaza Le Figaro. Un militar a murit, iar.

Noua persoane, judecate in cazul incendiului de la localul din Constanta in care au murit trei tinere

Patronul restaurantului din Constanta care a ars in luna aprilie 2014, administratorul firmei care a facut lucrari la acest local, impreuna cu alti sapte inculpati au fost trimisi in judecata, miercuri, de PICCJ in cazul incendiului in care au murit trei tinere.

Explozie la Buzau. Un mort si trei raniti

Un om a murit si alti trei sunt raniti in urma unei explozii care a avut loc cu putin timp in urma intr-un atelier de sudura din Buzau, in timp ce acestia incercau sa sudeze rezervorul de motorina al unei masini, a declarat pentru Mediafax inspectorul general de stat de la Inspectia Muncii, Dantes Nicolae Bratu.

Un mort si trei raniti, intr-o explozie produsa intr-un atelier de sudura din Buzau

Un om a murit si alti trei sunt raniti in urma unei explozii care a avut loc intr-un atelier de sudura din Buzau, in timp ce acestia incercau sa sudeze rezervorul de motorina al unei masini, a declarat sambata inspectorul general de stat de la Inspectia Muncii, Dantes Nicolae Bratu.

Trei brasoveni, RANITI intr-un accident rutier

Trei persoane au fost ranite, vineri, in Brasov, dupa ce un autobuz s-a ciocnit cu o duba incarcata cu o tona de pepeni.

Noua persoane sunt JUDECATE pentru INCENDIUL din Constanta, unde au murit trei fete

Patronul restaurantului din Constanta care a ars in luna aprilie 2014, administratorul firmei care a facut lucrari la acest local, impreuna cu alti sapte inculpati au fost trimisi in judecata.

Soferii urca beti la volan sau dupa ce consuma substante interzise: Opt dosare penale au fost intocmite joi noapte in urma unei actiuni a Brigazii Rutiere

Soferii nu se sfiesc sa urce la volan dupa ce consuma bauturi alcoolice sau droguri, potrivit unei actiuni a Brigazii Rutiere desfasurata joi noaptea. in aproape doua ore, agentii au prins mai multi.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )