Libnet.ro
UNICEF

01:05

Buzau: Petrecere de botez cu peste o suta de persoane, intrerupta de politisti si jandarmi - VIDEO

Adevărul Adevărul,
Buzau: Petrecere de botez cu peste o suta de persoane, intrerupta de politisti si jandarmi - VIDEO

O petrecere de botez, la care participau peste 100 de persoane, a fost intrerupta, duminica seara, de politistii si jandarmii buzoieni. Pana in prezent au fost date 20 de sanctiuni. Petrecerea ar fi fost organizata de un preot, pentru copilul sau. continuă pe Adevărul

Peste 1.200 de persoane, controlate de politisti daca respecta regulile sanitare

Peste 1. 200 de persoane au fost verificate, in ultimele 24 de ore, de catre politisti, in cadrul unor actiuni pentru prevenirea si combaterea infectarii cu noul tip de coronavirus, la nivelul judetului Calarasi.

Comisarul-sef Radu Gavris neaga acuzatiile ca ar fi incalcat restrictiile impuse de pandemie, participand la o petrecere cu zeci de persoane

Comisarul-sef Radu Gavris a oferit explicatii, dupace ar fi participat la o petrecere cu 27 de persoane,intr-un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei, vineri seara, incalcand restrictiile.

Peste 4.100 de amenzi, aplicate de politisti pentru sfidarea regulilor pandemiei

Peste 6. 500 de politisti, impreuna cu jandarmi si reprezentanti ai autoritatilor publice locale, au desfasurat 823 de actiuni de verificare a modului in care se respecta masurile de protectie sanitara la nivel national. Pentru neregulile constatate au fost aplicate peste 4. 100 de amenzi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )