Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 1.200 de persoane, controlate de politisti daca respecta regulile sanitare

Adevărul Adevărul,
Peste 1.200 de persoane, controlate de politisti daca respecta regulile sanitare

Peste 1. 200 de persoane au fost verificate, in ultimele 24 de ore, de catre politisti, in cadrul unor actiuni pentru prevenirea si combaterea infectarii cu noul tip de coronavirus, la nivelul judetului Calarasi. continuă pe Adevărul

Reactia unui barbat la adresa unui medic care nu respecta regulile sanitare: Nu-l serviti pe boul asta daca nu are masca

Razvan Constantinescu, medicul care la debutul pandemiei de coronavirus se oferea sa se infecteze cu SARS-CoV-2, a povestit, sambata, un episod care i s-a intamplat la magazinul din cartier. Un barbat a intrat dupa el si i-a cerut vanzatoarei sa nu-l serveasca daca nu are masca.

Peste 4.100 de amenzi, aplicate de politisti pentru sfidarea regulilor pandemiei

Peste 6. 500 de politisti, impreuna cu jandarmi si reprezentanti ai autoritatilor publice locale, au desfasurat 823 de actiuni de verificare a modului in care se respecta masurile de protectie sanitara la nivel national. Pentru neregulile constatate au fost aplicate peste 4. 100 de amenzi.

Buzau: Petrecere de botez cu peste o suta de persoane, intrerupta de politisti si jandarmi - VIDEO

O petrecere de botez, la care participau peste 100 de persoane, a fost intrerupta, duminica seara, de politistii si jandarmii buzoieni. Pana in prezent au fost date 20 de sanctiuni. Petrecerea ar fi fost organizata de un preot, pentru copilul sau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )