Libnet.ro
UNICEF

01:05

Buzau: Primarul din Nehoiu, arestat preventiv pentru abuz in serviciu si conflict de interese

România Liberă România Liberă,
Buzau: Primarul din Nehoiu, arestat preventiv pentru abuz in serviciu si conflict de interese

Primarul orasului Nehoiu, judetul Buzau, Florentin Lungu PSD), a fost arestat preventiv, marti dupa-amiaza, pentru abuz in serviciu si conflict de interese, informeaza Mediafax. Decizia Curtii de Apel Ploiesti poate fi contestata. continuă pe România Liberă

Buzau: Primarul orasului Nehoiu, Florentin Lungu, arestat preventiv, fiind cercetat pentru conflict de interese si abuz in serviciu

Primarul orasului Nehoiu din judetul Buzau, Florentin Lungu PSD), a fost arestat preventiv, marti dupa-amiaza, intr-un dosar in care este cercetat pentru conflict de interese si abuz in serviciu, informeaza.

Primarul orasului Nehoiu, retinut de procurori

La doua zile dupa retinerea presedintelui CJ Buzau, Cristi Bigiu, administratia buzoiana sufera o noua lovitura. Primarul orasului Nehoiu, social-democratul Florentin Lungu, a fost retinut luni seara de procurori.

Tanar din Teius arestat preventiv dupa ce a furat o masina, a condus fara permis si sub influenta alcoolului

Un tanar in varsta de 25 de ani din orasul Teius a fost arestat preventiv vineri, 5 decembrie, la Judecatoria Alba Iulia pentru furt, conducere fara permis si conducere sub influenta alcoolului. Muntean Vasile Liviu a furat o masina cu care a fugit de politie pe centura orasului Alba Iulia.

Primarul din Targu Secuiesc, amendat cu 5.000 de lei pentru ca a arborat prea putine steaguri de 1 Decembrie

Primarul din Targu Secuiesc, Bokor Tibor, a fost amendat de Prefectura Covasna cu 5. 000 de lei pentru ca in oras au fost arborate prea putine steaguri ale Romaniei la ceremoniile de 1 Decembrie. Edilul va contesta.

DNA cere arestarea primarului din Pitesti, Tudor Pendiuc, pentru ca a incalcat conditiile arestului la domiciliu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au cerut, marti, arestarea preventiva a primarului din Pitesti, Tudor Pendiuc, pentru ca a incalcat masura arestului la domiciliu, informeaza un comunicat al DNA. Pendiuc este cercetat pentru ca ar fi prejudiciat bugetul Primariei Pitesti cu 5 milioane euro.

Surse: Partea romana ar fi obtinut o tinta de deficit de 1,4% din PIB, plus derogarea pentru cofinantarea proiectelor europene si armata. Ponta: Bugetul va fi transmis vineri dimineata

Partea romana ar fi obtinut in urma negocierilor cu finantatorii internationali o tinta de deficit de 1,4% din PIB , plus derogarea pentru cofinantarea pentru proiectele europene si armata, au confirmat pentru HotNews. ro doua surse independente apropiate discutiilor. Potrivit oficialilor guvernamentali, FMI ar fi impus Guvernului intr-o prima faza o tinta de deficit de 0,9%, informatie neconfirmata insa de finantatorii straini. Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca in cursul acestea zile sau cel tarziu marti negocierile cu FMI se vor incheia, urmand ca bugetul sa fie transmis cel mai probabil vineri dimineata.

Catalin Teodorescu poate fi arestat preventiv, dupa ce Camera Deputatilor a aprobat corectarea erorii materiale din procesul de vot de saptamana trecuta

40 - Camera Deputatilor a aprobat, marti, corectarea erorii materiale din procesul de vot de saptamana trecuta, asupra cererii de incuviintare a arestarii preventive a lui Catalin Teodorescu,.

Victor Ponta: Cristinel Bigiu a fost exclus din PSD. Toleranta noastra pentru coruptie este zero

Premierul Victor Ponta a anutat, luni, ca seful CJBuzau, Cristinel Bigiu, arestat preventiv pentru coruptie, a fost exclus din PSD. Domnul Cristinel Bigiu a fost exclus din PSD. Toleranta noastra pentru.

Seful CJ Buzau, exclus din PDS. Ponta: Nu toleram fapte de coruptie

Presedintele PSD Victor Ponta a anuntat ca a propus excluderea din partid a presedintelui CJ Buzau, Cristinel Bigiu. Excluderea a fost aprobata de Biroul Permanent National cu unanimitate de voturi. Ponta a.

Primarul din orasul Baia Sprie, acuzat de Agentia Nationala de Integritate de conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta conflictului de interese de natura administrativa in cazul primarului orasului Baia Sprie, judetul Maramures, potrivit unui comunicat al institutiei. Potrivit ANI, primarul Dorin Vasile Pasca si-a angajat fratele in cadrul primariei. De asemenea, ANI a mai constatat existenta conflictului de interese si in cazul unui fost consilier local din Brasov si a unui fost consilier local din Salont.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )