Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tanar din Teius arestat preventiv dupa ce a furat o masina, a condus fara permis si sub influenta alcoolului

Adevărul Adevărul,
Tanar din Teius arestat preventiv dupa ce a furat o masina, a condus fara permis si sub influenta alcoolului

Un tanar in varsta de 25 de ani din orasul Teius a fost arestat preventiv vineri, 5 decembrie, la Judecatoria Alba Iulia pentru furt, conducere fara permis si conducere sub influenta alcoolului. Muntean Vasile Liviu a furat o masina cu care a fugit de politie pe centura orasului Alba Iulia. continuă pe Adevărul

Nicusor Constantinescu: Nu vad niciun motiv pentru care sunt arestat preventiv

Nicusor Constantinescu nu intelege de ce mai este arestat preventiv, avand in vedere ca a inceput judecata pe fond. El a precizat ca nu isi explica de ce in dosarul care se judeca la Bucuresti i-a fost inlocuita masura arestarii preventive cu cea a controlului judiciar si de ce nu s-a intamplat acelasi lucru si in dosarul de la Constanta.

Suceava: Primar de comuna, arestat preventiv pentru fraude cu fonduri europene

Savel Botezatu PSD), primarul comunei sucevene Udesti, si presedintele Asociatiei crescatorilor de animale Oadici din localitate, care este si angajat al primariei, au fost arestati preventiv, vineri seara, de Tribunalul Suceava. Decizia instantei nu este definitva si poate fi contestata la Curtea de Apel Suceava .

Bucuresti: Directorul Scolii I. G. Duca, eliberat din functie, la cerere, dupa accidentarea unei eleve in timpul orei de sport

Directorul Scolii I. Duca din Bucuresti, Petre Crasoveanu, a fost eliberat din functie, la cerere, dupa ce zilele trecute o eleva de clasa a VII-a s-a accidentat la ora de sport care se desfasura intr-o.

ISMB: Directorul Scolii I.G. Duca, eliberat din functie, la cerere, dupa scandalul elevei ranite la ora de sport

Directorul Scolii I. Duca din Bucuresti, Petre Crasoveanu, a fost eliberat din functie, la cerere, dupa ce o eleva de 13 ani s-a ranit, cand facea ora de sport pe holul scolii, informeaza un comunicat al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB), remis redactiei.

Romania nu a atins obiectivul de absorbtie a 50% din fondurile europene nici dupa 11 luni. Doar 1,1% din fonduri, in luna noiembrie

Romania a ajuns la o rata de absorbtie a fondurilor structurale si de coeziune, ca bani ceruti de la Bruxelles, de 44,68% din suma alocata, conform MinisteruluiFondurilor Europene. Potrivit situatiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )