Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Constantinescu: Nu vad niciun motiv pentru care sunt arestat preventiv

Adevărul Adevărul,
Nicusor Constantinescu: Nu vad niciun motiv pentru care sunt arestat preventiv

Nicusor Constantinescu nu intelege de ce mai este arestat preventiv, avand in vedere ca a inceput judecata pe fond. El a precizat ca nu isi explica de ce in dosarul care se judeca la Bucuresti i-a fost inlocuita masura arestarii preventive cu cea a controlului judiciar si de ce nu s-a intamplat acelasi lucru si in dosarul de la Constanta. continuă pe Adevărul

Care este ADEVARATUL motiv pentru care Klaus Iohannis pleaca in America. Iata cu CINE se intalneste in SUA

Presedintele ales, Klaus Iohannis, si-a prezentat demisia marti din functia de primar al Sibiului, iar pana pe 22 decembrie, cand va depune juramantul pentru cea mai importanta functie in stat, isi va.

Nicusor Constantinescu scrie din penitenciar: Sunt victima deciziilor contradictorii ale instantelor din Romania

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, aflat in penitenciar, sustine, intr-o declaratie de presa transmisa miercuri, ca este victima deciziilor contradictorii ale instantelor, fiind anchetat sub control judiciar intr-un dosar si arestat preventiv in altul, scrie Mediafax. Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, sustine ca a fost arestat in lipsa in doua dosare, desi instantele din Romania stiau situatia sa medicala si ca a revenit in tara nesilit de nimeni.

Nicusor Constantinescu ramane in arest

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, ramane in arest preventiv, dupa ce Tribunalul Constanta a respins, ieri, cererea acestuia de judecare sub control judiciar pe cautiune, in dosarul in care este judecat pentru nefinantarea Centrului Militar Zonal. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Constanta in termen de 48 de ore de la comunicare.

Constanta: Magistratii au respins cererea lui Nicusor Constantinescu de a fi judecat sub control judiciar

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, ramane in arest preventiv, dupa ce Tribunalul Constanta a respins, marti, cererea acestuia de judecare sub control judiciar pe cautiune, in dosarul in care este judecat pentru nefinantarea Centrului Militar Zonal, informeaza Mediafax.

Nicusor Constantinescu ramane in continuare in arest

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, ramane in continuare in arest preventiv. Magistratii au respins contestatia sa prin care cere inlocuirea arestului preventiv cu.

Nicusor Constantinescu se plange ca este victima deciziilor contradictorii ale instantelor, din cauza carora nu isi poate trata boala

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, aflat in penitenciar, sustine, intr-o declaratie de presa, ca este victima deciziilor contradictorii ale instantelor, fiind anchetat sub control judiciar intr-un dosar si arestat preventiv in altul, relateaza Mediafax.

Constanta: Nicusor Constantinescu ramane in arest preventiv

Magistratii Tribunalului Constanta au respins, marti, solicitarea presedintelui suspendat al Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, de inlocuire a masurii arestarii preventive cu cea a controlului judiciar, in dosarul Centrul Militar Zonal.

Tribunalul Constanta a respins cererea lui Nicusor Constantinescu de inlocuire a arestului preventiv cu controlul judiciar

Magistratii Tribunalului Constanta au respins, marti, solicitarea presedintelui suspendat al Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, de inlocuire a masurii arestarii preventive cu cea a controlului judiciar, in dosarul Centrul Militar Zonal, informeaza Agerpres.

Business B1 la zi: Motivele pentru care romanii isi schimba operatorul de telefonie mobila

Calitatea semnalului si reteaua in care sunt cunostintele sau prietenii sunt primele doua motive pentru care romanii isi schimba operatorul de telefonie mobila, potrivit datelor analizate de Consiliul.

Care sunt beneficiile consumului de fistic

Este binecunoscut faptul ca migdalele si nucile au numeroase efecte benefice asupra sanatatii, dar nici fisticul nu trebuie ignorat. Fisticul contine nutrienti precum carbohidrati, proteine, grasimi, fibre dietetice, fosfor, potasiu, tiamina, vitamina B6, beta-caroten, luteina, calciu, fier, magneziu, zinc, vitaminele A, C, E. Ce trebuie sa stiti despre fistic si care sunt beneficiile acestuia asupra sanatatii?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )