Libnet.ro
UNICEF

05:30

Nicusor Constantinescu scrie din penitenciar: Sunt victima deciziilor contradictorii ale instantelor din Romania

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Constantinescu scrie din penitenciar: Sunt victima deciziilor contradictorii ale instantelor din Romania

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, aflat in penitenciar, sustine, intr-o declaratie de presa transmisa miercuri, ca este victima deciziilor contradictorii ale instantelor, fiind anchetat sub control judiciar intr-un dosar si arestat preventiv in altul, scrie Mediafax. Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, sustine ca a fost arestat in lipsa in doua dosare, desi instantele din Romania stiau situatia sa medicala si ca a revenit in tara nesilit de nimeni. continuă pe Hotnews

Nicusor Constantinescu scrie din penitenciar: Sunt victima deciziilor contradictorii ale instantelor

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, scrie din penitenciar ca este victima deciziilor contradictorii ale instantelor, fiind anchetat sub control judiciar intr-un dosar.

Nicusor Constantinescu se plange ca este victima deciziilor contradictorii ale instantelor, din cauza carora nu isi poate trata boala

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, aflat in penitenciar, sustine, intr-o declaratie de presa, ca este victima deciziilor contradictorii ale instantelor, fiind anchetat sub control judiciar intr-un dosar si arestat preventiv in altul, relateaza Mediafax.

Nicusor Constantinescu: Nu vad niciun motiv pentru care sunt arestat preventiv

Nicusor Constantinescu nu intelege de ce mai este arestat preventiv, avand in vedere ca a inceput judecata pe fond. El a precizat ca nu isi explica de ce in dosarul care se judeca la Bucuresti i-a fost inlocuita masura arestarii preventive cu cea a controlului judiciar si de ce nu s-a intamplat acelasi lucru si in dosarul de la Constanta.

Nicusor Constantinescu ramane in arest

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, ramane in arest preventiv, dupa ce Tribunalul Constanta a respins, ieri, cererea acestuia de judecare sub control judiciar pe cautiune, in dosarul in care este judecat pentru nefinantarea Centrului Militar Zonal. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Constanta in termen de 48 de ore de la comunicare.

Constanta: Nicusor Constantinescu ramane in arest preventiv

Magistratii Tribunalului Constanta au respins, marti, solicitarea presedintelui suspendat al Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, de inlocuire a masurii arestarii preventive cu cea a controlului judiciar, in dosarul Centrul Militar Zonal.

Nicusor Constantinescu ramane in continuare in arest

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, ramane in continuare in arest preventiv. Magistratii au respins contestatia sa prin care cere inlocuirea arestului preventiv cu.

Tribunalul Constanta a respins cererea lui Nicusor Constantinescu de inlocuire a arestului preventiv cu controlul judiciar

Magistratii Tribunalului Constanta au respins, marti, solicitarea presedintelui suspendat al Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, de inlocuire a masurii arestarii preventive cu cea a controlului judiciar, in dosarul Centrul Militar Zonal, informeaza Agerpres.

Constanta: Magistratii au respins cererea lui Nicusor Constantinescu de a fi judecat sub control judiciar

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, ramane in arest preventiv, dupa ce Tribunalul Constanta a respins, marti, cererea acestuia de judecare sub control judiciar pe cautiune, in dosarul in care este judecat pentru nefinantarea Centrului Militar Zonal, informeaza Mediafax.

Mamele din Romania sunt expuse excesiv unei interventii chirurgicale indicate doar in cazurile complicate

Epiziotomia este o manevra chirurgicala practicata in timpul nasterilor dificile prin care este taiat perineul mamei, adica regiunea dintre organele genitale si anus. Daca in Europa s-a incercat si reusit reducerea frecventei acestei interventii, o mama din Romania aflata la prima nastere are sub 5% sanse sa plece din spital fara sa-i fie taiat perineul, chiar daca nasterea este complet normala. Care sunt explicatiile excesului acestei practici chirurgicale in maternitatile din Romania?.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )