Libnet.ro
UNICEF

14:00

Un buzoian, administratorul unui service IT, cercetat pentru evaziune fiscala

Adevărul Adevărul,
Un buzoian, administratorul unui service IT, cercetat pentru evaziune fiscala

Politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au inceput urmarirea penala impotriva unui buzoian, in varsta de 35 de ani, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala. continuă pe Adevărul

Perchezitii intr-un caz de evaziune fiscala de peste 2 milioane de euro

Opt persoane sunt suspectate ca au prejudiciat bugetul de stat cu peste 2 milioane euro, prin evaziune fiscala. Suspectii vor fi condusi la sediul Politiei Bihor pentru audieri.

Perchezitii la suspecti de evaziune fiscala

Politistii efectueaza astazi, in judetele Bihor, Timis, Dolj, Arges, Ilfov si in municipiul Bucuresti, 34 de perchezitii la sediile sociale ale mai multor firme si la locuintele a opt persoane suspectate ca au prejudiciat bugetul de stat cu aproximativ doua milioane de euro prin evaziune fiscala in domeniul achizitiilor intracomunitare de zahar, conform Politiei Romane.

Daniel Constantin: Amenzile pentru evaziunea fiscala la paine au crescut de zece ori

Valoarea amenzilor aplicate producatorilor de paine care au continuat sa practice evaziunea fiscala a crescut de zece ori, comparativ cu perioada anterioara reducerii TVA, multe dintre firmele ce au incalcat legea fiind depistate cu sprijinul patronatelor din morarit si panificatie, a declarat la finalul saptamanii trecute, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, citat de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2735 seconds )