Libnet.ro
UNICEF

01:05

BVB acorda noi stimulente pentru brokerii care vor genera rulaje

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BVB acorda noi stimulente pentru brokerii care vor genera rulaje

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a decis revizuirea programelor dedicate Market Makerilor, oferind noi programe, incepand cu 1 octombrie 2014. continuă pe Wall-Street Ro

Producatorii de tutun se tem de noi majorari de accize, care vor pune presiune pe piata fiscalizata

Producatorii de tutun se tem de noi majorari de taxe de anul viitor, fie prin cresterea accizelor in avans fata de calendarul de armonizare, fie prin schimbarea metodologiei de calcul privind cursul de schimb utilizat la determinarea accizei, asa cum.

Primaria Capitalei asfalteaza sosele care vor fi distruse de constructia noilor statii de metrou ale Magistralei 5 (VIDEO)

Primaria Capitalei asfalteaza sosele care vor fi distruse de constructia noilor statii de metrou ale Magistralei 5. Municipalitatea a inceput modernizarea soselelor Iancului si Pantelimon, fara sa-i pese ca el.

Ministerul Educatiei a finalizat reevaluarea ofertelor privind achizitionarea de noi manuale pentru clasele I si a II-a

Ministerul Educatiei Nationale, prin Centrul National de Evaluare si Examinare CNEE), a finalizat procedura de reevaluare a ofertelor de manuale scolare pentru clasele I si a II-a in format print si digital), din cadrul licitatiei publice privind achizitionarea acestora, informeaza MEN intr-un comunicat de presa.

Tribunalul Vrancea are program informatic si pentru nevazatorii care vor sa afle informatii despre instanta

Pentru a veni in sprijinul persoanelor cu dizabilitati, Tribunalul Vrancea aactualizat informatiile disponibile pe pagina proprie de pe Portalul instantelor de judecata.

SUA trec la actiuni impotriva multinationalelor care vor scape de plata impozitelor

Administratia Obama a anuntat luni o serie de masuri care complica exilul fiscal al multinationalelor americane tentate din ce in ce mai mult sa-si stabileasca fictiv sediul in alta tara pentru a scapa de impozit in SUA. Executivul american a actionat printr-o ordonanta, estimand ca nu se astepta la recenta crestere a acestor operatiuni numit inversiuni corporative, a declarat Departamentul de Trezorerie intr-un comunicat de presa.

Comisia Europeana a aprobat Masterplanul General de Transport pentru Romania, care prevede finantari de 37 mld lei. Printre prioritati apare si autostrada Pitesti-Sibiu - surse

Dupa un an de amanari, Comisia Europeana a aprobat Masterplanul General de Transport pentru Romania, anunta postul de radio Europa FM, care citeaza surse oficiale de la Bruxelles.

Faze tari: Prima masina din lume scoasa la imprimanta; A stat 44 de ore la o coada sa cumpere un iPhone 6 pentru sotia care l-a parasit!; Exista viata dupa moarte? Iata ce spun psihiatrii

Femeia cu 3 sani chiar exista! Cum si de ce a ajuns asa. Jasmine Tridevil, o tanara din Statele Unite ale Americii, a cheltuit peste 20. 000 de dolari pentru a-si face un implant mamar neobisnuit. Misterul bilelor verzi de pe o plaja din Australia. Am calcat pe una, nu stiam daca e vie sau nu. Australienii sunt obisnuiti sa vada cele mai ciudate creaturi din lume, dar pana si pe ei i-a surprins aparitia de pe plaja.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )