Libnet.ro
UNICEF

07:30

Un cadavru carbonizat a fost gasit intr-o masina pe un camp din comuna Ciceu Mihaiesti

Adevărul Adevărul,
Un cadavru carbonizat a fost gasit intr-o masina pe un camp din comuna Ciceu Mihaiesti

In aceasta dimineata, politistii au gasit pe un camp aflat intre localitatile Ciceu Mihaiesti si Corabia, un cadavru carbonizat intr-un autoturism ars in proportie de 100%. Pana la aceasta ora politistii nu au reusit sa identifice victima. continuă pe Adevărul

Adolescentul din Focsani disparut timp de patru zile a fost gasit la Constanta

Constantin Zaharia, de 16 ani, a fost gasit de oamenii legii in Gara din Constanta, dupa ce initial si-ar fi sunat parintii si i-a anuntat ca nu mai vrea sa mearga la scoala.

Adolescentul din Focsani, disparut timp de patru zile, a fost gasit la Constanta

Constantin Zaharia, de 16 ani, a fost gasit de oamenii legii in Gara din Constanta, dupa ce initial si-ar fi sunat parintii si i-a anuntat ca nu mai vrea sa mearga la scoala.

Alegeri Ucraina. Jurnalist italian a fost ucis intr-un atac cu obuze comis in estul Ucrainei

Un fotoreporter italian a fost ucis intr-un atac cu obuze comis duminica dimineata in orasul ucrainean Slaviansk, in cursul scrutinului prezidential din Ucraina.

UPDATE Dispozitiv artizanal exploziv, gasit intr-o scara de bloc din Drobeta Turnu Severin

Un dispozitiv artizanal exploziv a fost descoperit, joi, intr-o geanta lasata intr-o scara de bloc din municipiul Drobeta Turnu Severin, la fata locului intervenind politisti, ofiteri de la Serviciul Roman de Informatii, precum si o echipa de la Craiova de la Brigada Antitero, relateaza Mediafax.

PERCHEZITII: Doi barbati sunt cercetati pentru braconaj cinegetic. in casele acestora a fost gasit un adevarat arsenal

Politistii maramureseni au efectuat patru perchezitii domiciliare la persoane banuite de braconaj cinegetic. Pe poarcursul verificarilor au fost ridicate, in vederea continuarii cercetarilor, trofee de vanatoare, arme, munitii si obiecte pirotehnice.

Trei persoane au fost ucise intr-un atac armat, in Muzeul Evreiesc din Bruxelles

Cel putin trei persoane au fost ucise, iar alta este in stare grava intr-un incident armat produs sambata dupa-amiaza in interiorul Muzeului Evreiesc din Bruxelles. Potrivit lefigaro. fr, incidentul armat a.

Siria: 21 de persoane au fost ucise intr-un bombardament rebel la un miting

Douazeci si una de persoane au fost ucise in orasul sirian Deraa, intr-un bombardament rebel asupra unui miting al unor sustinatori ai lui Bashar el-Assad, in cadrul campaniei in vederea realegerii acestuia,.

Will Smith si sotia sa, anchetati de Protectia Copilului dupa ce fiica lor de 13 ani a fost fotografiata intr-un pat cu actorul Moises Arias

Cunoscutul actor Will Smith si sotia sa, Jada, sunt cercetati de Serviciile pentru Protectia Copilului din Statele Unite dupa ce Willow, fiica lor de 13 ani, a aparut intr-o fotografie, pe internet, care o arata intr-un pat alaturi de actorul Moises Arias, in varsta de 20 de ani, noteaza mirror. co. uk.

Will Smith si sotia sa sunt anchetati de Protectia Copilului dupa ce fiica lor a fost fotografiata intr-un pat cu un baiat

Actorul Will Smith si sotia sa, Jada, sunt cercetati de Serviciile pentru Protectia Copilului din Statele Unite dupa ce Willow, fiica lor de 13 ani, a aparut intr-o fotografie, pe internet, care o arata intr-un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )