Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cadavrul unei femei, gasit pe un drum forestier din Sinaia de jandarmii montani

Adevărul Adevărul,
Cadavrul unei femei, gasit pe un drum forestier din Sinaia de jandarmii montani

Cadavrul unei femei a fost gasit, sambata, pe un drum forestier din Sinaia, de catre jandarmii montani, trupul neinsufletit fiind partial acoperit cu zapada, iar la o prima examinare s-au observat leziuni la fata, potrivit Mediafax. continuă pe Adevărul

Cadavrul unei femei, gasit pe un drum forestier din Sinaia

Cadavrul unei femei a fost gasit, sambata, pe un drum forestier din Sinaia, de catre jandarmii montani. Acestia spun ca trupul neinsufletit al acesteia era partial acoperit cu zapada, iar la o prima.

Prahova: Cadavrul unei femei, gasit de o patrula de jandarmi montani in Sinaia

Trupul neinsufletit al unei femei a fost gasit, sambata dimineata, de o patrula de jandarmi montani din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Prahova in zona impadurita a statiunii Sinaia, la fata locului fiind solicitata echipa operativa a Politiei pentru cercetari, relateaza Agerpres.

Cadavrul unei femei, gasit in Lacul Morii din Capitala.

Cadavrul unei femei a fost gasit, joi dimineata, in Lacul Morii din Capitala, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat ca, in jurul orei 8. 45, o persoana a sunat la numarul de urgenta 112 si a anuntat ca in Lacul Morii, in dreptul malului dinspre Cartierul Militari, pluteste cadavrul unei persoane. Trupul femeii a fost scos din apa de scafandri. Echipajul medical venit la fata locului a apreciat ca .

FOTO. Cadavrul unei femei, gasit in Lacul Morii din Capitala.

Cadavrul unei femei a fost gasit, joi dimineata, in Lacul Morii din Capitala, in apropierea malului dinspre Cartierul Militari. Potrivit ISU Bucuresti, o persoana a sunat la 112 in jurul orei 8. Echipajul medical venit la fata locului a apreciat ca trupul femeii se afla in lac de mai multe zile, a declarat pentru Romania Libera Daniel Vasile. Cadavrul femeii a fost scos de scafandrii si transportat la Institutul National de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei, urmand sa fie .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )