Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cadavrul unei femei, gasit in Lacul Morii din Capitala.

România Liberă România Liberă,
Cadavrul unei femei, gasit in Lacul Morii din Capitala.

Cadavrul unei femei a fost gasit, joi dimineata, in Lacul Morii din Capitala, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat ca, in jurul orei 8. 45, o persoana a sunat la numarul de urgenta 112 si a anuntat ca in Lacul Morii, in dreptul malului dinspre Cartierul Militari, pluteste cadavrul unei persoane. Trupul femeii a fost scos din apa de scafandri. Echipajul medical venit la fata locului a apreciat ca . continuă pe România Liberă

FOTO. Cadavrul unei femei, gasit in Lacul Morii din Capitala.

Cadavrul unei femei a fost gasit, joi dimineata, in Lacul Morii din Capitala, in apropierea malului dinspre Cartierul Militari. Potrivit ISU Bucuresti, o persoana a sunat la 112 in jurul orei 8. Echipajul medical venit la fata locului a apreciat ca trupul femeii se afla in lac de mai multe zile, a declarat pentru Romania Libera Daniel Vasile. Cadavrul femeii a fost scos de scafandrii si transportat la Institutul National de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei, urmand sa fie .

Descoperire socanta in Lacul Morii din Capitala

Trupul unei femei a fost descoperit, joi dimineata, in Lacul Morii din Capitala. Primele date arata ca femeia se afla in apa de mai multe zile, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru.

Trupul unei femei a fost gasit in Lacul Morii din Capitala

Cadavrul unei femei a fost gasit, joi dimineata, in Lacul Morii din Capitala, primele date aratand ca acesta se afla in apa de mai multe zile.

Bucuresti: Cadavrul unei femei a fost gasit in Lacul Morii

Cadavrul unei femei a fost gasit, joi dimineata, in Lacul Morii din Capitala. Din primele informatii, cadavrul acesteia se afla in apa de mai multe zile, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului.

Alba: Cadavrul unei farmaciste disparute in urma cu o luna, gasit langa calea ferata

Cadavrul unei femei de 64 de ani a fost gasit, luni, langa calea ferata, relateazaB1 TV. O parte din trupul neinsulfetit al femeii a fost descoperit intr-un tufis, la cinci metri de calea ferata, intre.

Prahova: Peste 1.000 de ghivece cu plante de cannabis, gasite in locuinta unei femei

Patru persoane au fost acuzate de trafic de droguri de risc dupa ce un suspect a fost prins in flagrant cu peste jumatate de kilogram de cannabis, iar la locuinta unei femei din Prahova au fost descoperite peste.

Peste 2.000 de militari vor participa la parada de Ziua Nationala din Capitala

Peste 2. 000 de militari din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Roman de Informatii si Serviciul de Protectie si Paza vor participa duminica, incepand cu ora 11:00, la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcului de Triumf din Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )