Libnet.ro
UNICEF

00:08

Trupul unei femei a fost gasit in Lacul Morii din Capitala

Adevărul Adevărul,
Trupul unei femei a fost gasit in Lacul Morii din Capitala

Cadavrul unei femei a fost gasit, joi dimineata, in Lacul Morii din Capitala, primele date aratand ca acesta se afla in apa de mai multe zile. continuă pe Adevărul

Cadavrul unei femei, gasit in Lacul Morii din Capitala.

Cadavrul unei femei a fost gasit, joi dimineata, in Lacul Morii din Capitala, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat ca, in jurul orei 8. 45, o persoana a sunat la numarul de urgenta 112 si a anuntat ca in Lacul Morii, in dreptul malului dinspre Cartierul Militari, pluteste cadavrul unei persoane. Trupul femeii a fost scos din apa de scafandri. Echipajul medical venit la fata locului a apreciat ca .

FOTO. Cadavrul unei femei, gasit in Lacul Morii din Capitala.

Cadavrul unei femei a fost gasit, joi dimineata, in Lacul Morii din Capitala, in apropierea malului dinspre Cartierul Militari. Potrivit ISU Bucuresti, o persoana a sunat la 112 in jurul orei 8. Echipajul medical venit la fata locului a apreciat ca trupul femeii se afla in lac de mai multe zile, a declarat pentru Romania Libera Daniel Vasile. Cadavrul femeii a fost scos de scafandrii si transportat la Institutul National de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei, urmand sa fie .

Descoperire socanta in Lacul Morii din Capitala

Trupul unei femei a fost descoperit, joi dimineata, in Lacul Morii din Capitala. Primele date arata ca femeia se afla in apa de mai multe zile, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru.

Bucuresti: Cadavrul unei femei a fost gasit in Lacul Morii

Cadavrul unei femei a fost gasit, joi dimineata, in Lacul Morii din Capitala. Din primele informatii, cadavrul acesteia se afla in apa de mai multe zile, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului.

Prahova: Peste 1.000 de ghivece cu plante de cannabis, gasite in locuinta unei femei

Patru persoane au fost acuzate de trafic de droguri de risc dupa ce un suspect a fost prins in flagrant cu peste jumatate de kilogram de cannabis, iar la locuinta unei femei din Prahova au fost descoperite peste.

Bucuresti: Un barbat a fost gasit spanzurat in parcul IOR

Tragedie in aceasta noapte in Capitala! Un barbat de aproximativ 40 de ani a fost gasit spanzurat in parcul IOR. Cel care l-a gasit fara suflare a alertat imediat autoritatile. La fata locului au ajuns.

Un taximetrist a fost gasit mort in masina sa de serviciu, in raionul Rascani

Tanarul care avea 30 de ani lucra in calitate de taximetrist la o firma dinmunicipiul Balti. Alarma a fost trasa de sotia barbatului, iar politia a gasit trupul neinsufletit al soferului.

Masina de politie, filmata in timp ce nu a acordat prioritate unei femei aflate pe trecerea de pietoni

La Iasi, pietonii care traverseaza pe zebra sunt nevoiti sa acorde prioritate masinilor de politie. O astfel de scena a fost surprinsa de un sofer aflat in trafic si a fost postata pe bzi. ro. O femeie se.

Peste 11.000 de copii au fost ucisi in razboiul din Siria, dintre care 128 cu arme chimice.

Peste 11. 000 de copii au fost ucisi in razboiul din Siria, dintre care 128 cu arme chimice, iar 389 impuscati de lunetisti, conform unui raport publicat duminica de centrul de analiza britanic Oxford Research Group, transmite Mediafax. Conform acestor date, 11. 420 de copii sirieni, cu varste sub 17 ani, au fost ucisi intre declansarea conflictului in martie 2011 si sfarsitul lui august 2013, printre cei 113. 735 morti civili si luptatori identificati. Dintre cei 10. 586 de copii a caror cauza a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )