Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cadavrul unui barbat, gasit in stufarisul unei balti din Teleorman

România Liberă România Liberă,
Cadavrul unui barbat, gasit in stufarisul unei balti din Teleorman

Un barbat suspectat ca a injunghiat un cunoscut si i-a ascuns cadavrul intr-un stufaris din zona unei balti din judetul Teleorman, unde a fost gasit dupa sapte saptamani de la data comiterii crimei, a fost retinut, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Principalul suspect in cazul unei crime produse in urma cu o luna in Teleorman, retinut la scurt timp dupa ce cadavrul a fost gasit in stufarisul unei balti (VIDEO)

Cadavrul unui barbat a fost gasit, vineri, in zona unei balti din judetul Teleorman, acolo unde a fost ascuns de un barbat care l-a atacat in urma cu sapte saptamani in urma, scrie Mediafax. Procurorii.

CADAVRU descoperit la marginea unei balti de langa Bucuresti

Descoperire socanta intr-o comuna din apropierea Capitalei. Un cadavru care prezenta urme de violenta a fost gasit la marginea unei balti. Anchetatorii au stabilit ca trupul apartine unui barbat.

Un urs a stat mai bine de 12 ore prins in GARDUL unei gradini din judetul Dambovita

Un urs a stat mai bine de 12 ore prins in gardul unei gradini din judetul Dambovita. Un barbat care mergea la cosit a auzit racnetele animalului si a alertat autoritatile. Echipele de salvare venite.

Papa Francisc, despre planul de restructurare a unei otelarii din Italia: Nu va jucati cu locurile de munca

Papa Francisc a criticat, miercuri, planurile ThyssenKrupp de restructurare a unei otelarii din Terni, in centrul Italiei, precizand ca marile grupuri industriale nu ar trebui sa se joace cu locurile de munca, conform AFP.

Un barbat de 78 de ani din Bistrita-Nasaud a fost retinut dupa ce si-ar fi injunghiat mortal fiul

Un barbat de 78 de ani din comuna Zagra, judetul Bistrita-Nasaud, a fost retinut pentru 24 de ore de politisti, el fiind suspectat ca, baut fiind, si-a injunghiat mortal fiul de 44 de ani, in urma unui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )