Libnet.ro
UNICEF

14:00

Principalul suspect in cazul unei crime produse in urma cu o luna in Teleorman, retinut la scurt timp dupa ce cadavrul a fost gasit in stufarisul unei balti (VIDEO)

B1 B1,
Principalul suspect in cazul unei crime produse in urma cu o luna in Teleorman, retinut la scurt timp dupa ce cadavrul a fost gasit in stufarisul unei balti (VIDEO)

Cadavrul unui barbat a fost gasit, vineri, in zona unei balti din judetul Teleorman, acolo unde a fost ascuns de un barbat care l-a atacat in urma cu sapte saptamani in urma, scrie Mediafax. Procurorii. continuă pe B1

UPDATE. Principalul suspect in cazul crimei din Bihor a fost gasit SPANZURAT in PADURE

UPDATE:Principalul suspect in cazul uciderii unei femei de 38 de ani din orasul bihorean Alesd a fost gasit spanzurat intr-o padure din apropierea localitatii, conform Mediafax. Potrivit prim-procurorului.

UPDATE. Tanarul de 17 ani, principalul suspect, in cazul DUBLULUI ASASINATdin Iasi, prins de politie si dus la audieri

Politia a identificat un tanar de 17 ani, din judetul Botosani, ca fiind principalul suspect in cazul uciderii a doi soti din Iasi, acesta fiind cautat de catre anchetatori in doua localitati din nordul judetului Iasi, informeaza Mediafax.

O femeie a murit dupa ce a fost injunghiata de mai multe ori. Principalul suspect este chiar fostul sot

O femeie din localitatea bihoreana Alesd a fost omorata, in noaptea de joi spre vineri, dupa ce a fost injunghiata de mai multe ori. Principalul suspect este chiar fostul sot al femeii, recidivist, care a intrat cu forta peste ea in locuinta, dupa ce a spart geamurile apartamentului situat la parterul unui blocului ]n care locuia victima.

Principalul suspect al dublului asasinat de la Iasi este inca in libertate si are la indemana un pistol. Victimele sale, ucise sadic cu doua topoare

Un tanar de 17 ani este principalul suspect al dublului asasinat de joi, 4 septembrie, de la Iasi. Adolescentul este originar din Botosani si, potrivit procurorilor, s-ar ascunde in nordul judetului Iasi, in mediul rural. El este inarmat cu un pistol pe care l-a furat din casa victimelor sale, ucise cu salbaticie cu doua topoare.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )