Libnet.ro
UNICEF

17:00

O femeie a murit dupa ce a fost injunghiata de mai multe ori. Principalul suspect este chiar fostul sot

Adevărul Adevărul,
O femeie a murit dupa ce a fost injunghiata de mai multe ori. Principalul suspect este chiar fostul sot

O femeie din localitatea bihoreana Alesd a fost omorata, in noaptea de joi spre vineri, dupa ce a fost injunghiata de mai multe ori. Principalul suspect este chiar fostul sot al femeii, recidivist, care a intrat cu forta peste ea in locuinta, dupa ce a spart geamurile apartamentului situat la parterul unui blocului ]n care locuia victima. continuă pe Adevărul

VIDEO Cum arata aeroportul din Lugansk dupa ce a fost timp de mai multe luni teatrul luptelor dintre fortele separatiste si trupele ucrainene

Aeroportul din Lugansk, punct strategic disputat intre fortele separatiste si trupele ucrainene de la izbucnirea conflictului din estul Ucrainei, este complet distrus. Corespondentul publicatiei rusesti LifeNews a reusit sa intre si sa filmeze pe teritoriul aeroportului din Lugansk, care a fost recucerit recent de militiile pro-ruse.

CRIMA ORIBILA. O femeie din Bihor a fost injunghiata in propria casa

O femeie de 38 de ani din judetul Bihor a fost injunghiata in propria casa. Vecinii au gasit-o aproape fara suflare in fata usii si au sunat la 112. Paramedicii n-au reusit insa sa-i salveze viata.

Trei consilieri generali au fost exclusi din PDL, in timp ce alti trei consilieri PP-DD au anuntat ca de ieri sunt independenti

Trei consilieri din Consiliul General al Municipiulu Bucuresti CGMB) vor fi exclusi din PDL, dupa ce acestia nu au participat de mai multe ori la sedintele de grup, dupa cum au anuntat reprezentantii grupului parlamentar din CGMB. De asemenea, trei consilieri generali au anuntat inainte de inceperea sedintei ca vor sa devina independenti.

Mai multe banci din Vaslui amendate de Protectia Consumatorului

Mai multe unitati bancare din Vaslui au fost sanctionate de comisarii de la Protectia Consumatorului, dupa ce s-a descoperit ca nu respecta drepturile clientilor.

Asistent medical, arestat pentru ca a violat mai multe fete intr-o tabara la Rasnov

Asistentul medical acuzat ca a violat si a agresat sexual mai multe fete cu varste cuprinse intre 9 si 14 ani care se aflau intr-o tabara la Rasnov a fost arestat preventiv, vineri seara, transmite Mediafax.

Brasov: Asistentul medical acuzat ca a agresat sexual mai multe fetite aflate intr-o tabara, retinut

Barbatul care era angajat sa acorde asistenta medicala copiilor dintr-o tabara din Rasnov si care a fost reclamat ca a agresat sexual mai multe fetite a fost retinut, vineri, atat pentru agresiune.

Sansa la viata pentru mai multe persoane care necesita un transplant

O noua prelevare de organe a avut loc la Iasi. Mai multe persoane care necesita un transplant vor primi acum o noua sansa la viata. Donator a fost un barbat care a suferit un grav accident vascular cerebral.

Posturi de bucatari, lucratori in agricultura si personal medical, disponibile in mai multe tari din Europa

Mai multe posturi de bucatari, lucratori in agricultura sau in domeniul forestier, personal medical si lucratori in constructii sunt vacante in tari precum Norvegia, Marea Britanie sau Finlanda. Salariile pot urca chiar si pana la 116. 000 de euro pe an.

Avem 42 de firme in TOP 500 companii din regiune: Ford a urcat cele mai multe pozitii

Romania pastreaza locul cinci in clasamentul Deloitte Central Europe Top 500, care analizeaza companii din Europa Centrala si de Est, cu un total de 42 de societati, cu sapte mai multe fata de editia anterioara a clasamentului.

Talharul care ataca femei in scara blocului, un hot cu palmares. Tanarul este suspectat de mai multe spargeri

Talharul care ataca femei in scari de bloc are la activ mai multe faradelegi. Politistii care il ancheteaza spun ca el este autorul mai multor fapte. Constantin A. , de 25 de ani, din Dichiseni, prins si retinut la sfarsitul lunii august, este banuit si de furturi din locuinte si societati comerciale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )