Libnet.ro
UNICEF

15:00

Caderi de stanci si zapada pe Valea Oltului.

România Liberă România Liberă,
Caderi de stanci si zapada pe Valea Oltului.

Pe Valea Oltului, din cauza temperaturilor ridicate, au inceput sa cada stanci, gheata si zapada de pe versanti, conform Digi 24. Luni, o masina a intrat pe contrasens si s-a lovit de o alta masina, in timp ce incerca sa evite rocile cazute pe sosea. Politistii valceni le recomanda soferilor care tranziteaza DN 7 - Valea Oltului sa circule cu prudenta, sa adapteze viteza la conditiile atmosferice si sa pastreze o distanta de siguranta mai mare fata de autovehiculele din fata, in conditiile in . continuă pe România Liberă

Circulatie restrictionata pe Valea Oltului din cauza caderilor de piatra. O femeie a fost ranita

O soferita a ajuns la spitalul din Brezoi. Aceasta a incercat sa evite pietrele desprinse de pe versanti si a intrat cu masina pe contrasens si a lovit o alta masina.

Avertisment pentru soferi asupra riscului caderii de pietre de pe versanti, pe Valea Oltului

Politia Valcea recomanda prudenta soferilor care circula pe Valea Oltului si atrage atentia asupra riscului caderii de pietre si zapada de pe versanti, in conditiile in care luni s-a produs un accident.

Doi romani au murit din cauza virusului AH1N1

Doi oameni au murit din cauza virusului AH1N1, conform analizelor Institutului Cantacuzino. Este vorba despre o femeie de 50 de ani din Mures si un barbat 40 de ani din Galati. Niciunul nu a fost vaccinat. Oficial,.

Circulatia tramvaielor liniei 41 este blocata marti dupa-amiaza din cauza unui scurt-circuit

Circulatia tramvaielor liniei 41 este blocata marti dupa-amiaza, de la ora 15,15, pe sensul spre Casa Presei Libere, din cauza unui scurt-circuit care s-a produs la cabina controlorilor din Piata Presei Libere, a declarat marti, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB), Constantin Tobescu.

Dramatic! Sora Juliei Roberts, moarta la 37 de ani din cauza unei supradoze

Drama in familia Juliei Roberts. Nancy Motes, sora vitrega a actritei a fost gasita moarta, in cada, din cauza unei supradoze. Anchetatorii nu exclud posibilitatea unei sinucideri.

Nuclearelectrica in 2014: Profit net estimat de 16 ori mai slab decat in 2013 din cauza pretului mic la energie si a unei taxe pe stalp de 102 milioane de lei

Nuclearelectrica estimeaza rezultate mult mai slabe in 2014 fata de 2013. Potrivit proiectului de buget pe 2014 care va fi discutat in sedinta AGA din 11 martie, profitul net va fi de doar 27,9 milioane de lei fata de 456,7 milioane de lei in 2013, adica de circa 16 ori mai mic. Veniturile vor fi de doar 1,8 miliarde de lei fata de 2,3 miliarde lei in 2013, in conditiile in care Nuclearelectrica este nevoita sa vanda o mare parte din energie la un pret reglementat mult sub cel de pe piata. Pe de alta parte, cresc cheltuielile cu taxele si impozitele. Nuclearelectrica va fi nevoita sa plateasca la acest capitol cu 102 milioane de lei mai mult decat in 2013 din cauza taxei pe stalp introduse recent de Guvern.

Caz cutremurator in Italia. O fata de 18 ani a murit din cauza unei carii netratate

O adolescenta in varsta de 18 ani, din capitala Siciliei, Palermo, a murit dupa ce fusese internata intr-un spital din oras. Situatia fetei se agravase treptat din cauza unei infectii provocata de o carie.

Portugalia: Cel putin sapte persoane au fost ranite din cauza intemperiilor

Cel putin sapte persoane au fost ranite, una fiind in stare grava, din cauza intemperiilor care au afectat Portugalia in nopatea de duminica spre luni, a anuntat Protectia civila care a inregistrat aproape.

Ucraina consolideaza masurile de securitate din cauza unui risc ridicat de atentate

Serviciul de securitate al Ucrainei SBU) a anuntat, ieri, ca va consolida masurile de securitate in tara, activand un centru antiterorism, din cauza unui risc ridicat de atentate teroriste.

Show-ul X Factor, anulat pe reteaua de televiziune americana Fox, din cauza audientelor scazute

Versiunea americana a show-ului X Factor, creata de magnatul britanic Simon Cowell, care era si jurat in acest concurs muzical de talente, a fost anulata de televiziunea Fox din cauza audientelor scazute.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )