Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cadou neasteptat de ziua presedintelui american: Donald Trump va avea propriul sat!

B1 B1,
Cadou neasteptat de ziua presedintelui american: Donald Trump va avea propriul sat!

O organizatie nonguvernamentala a anuntat marti ca intentioneaza sa acorde unui sat din India numele presedintelui american Donald Trump, potrivit DPA, citat de Agerpres. Gestul vizeaza stimularea. continuă pe B1

Presedintele american, Donald Trump, il acuza pe fostul sef al FBI de lasitate

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, continua seria atacurilor asupra fostului sef al FBI, James Corney, pe care il acuza, pe Twitter, de lasitate pentru ca ar fi lasat sa ajunga in presa note compromitatoare despre intrevederile lor private .

Cadou inedit facut de Klaus Iohannis lui Donald Trump. I-a dat o copie a sabii lui Stefan cel Mare. Mesajul din spatele acestui dar (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un simbol aparte pentru a ii face un cadou presedintelui american Donald Trump in turneul extern efectuat in Statele Unite. Seful statului i-a oferit liderul.

Motivul incredibil pentru care Donald Trump a concediat un procuror

Un fost procuror federal a declarat ca a fost concediat dupa ce a refuzat sa-i raspunda la telefon presedintelui american Donald Trump, informeaza luni DPA. in primul interviu televizat de la demiterea.

Prima reactie a presedintelui Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj pe Facebook, la finalul intalnirii cu presedintele american Donald Trump, in care i-a multumit pentru sustinerea ferma pentru statul de drept si.

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit la Casa Alba de Donald Trump

Trump lui Iohannis: Aplaud curajul dumneavoastra de a lupta impotriva coruptiei si de a apara statul de drept. Sustinem lupta anticoruptie *Iohannis: Romania are azi o democratie solida datorita parteneriatului cu SUA *Liderul de la Casa Alba: Angajez SUA in privinta articolului 5 din Tratatul NATO Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost primit vineri, la Casa Alba, de omologul sau american, Donald Trump, cu care a discutat timp de o ora. Donald Trump l-a elogiat pe Iohannis, la conferinta de presa comuna sustinuta la Casa Alba, pentru efortul depus de seful statului roman pentru combaterea coruptiei si pentru apararea statului de drept. Sunteti un aliat adevarat, o tara minunata si avem o relatie minunata, a mai spus Trump.

Donald Trump si-a facut aparitia neanuntat la o nunta (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a surprins un cuplu proaspat casatorit facandu-si aparitia la nunta acestora fara sa-i anunte, potrivit Europa FM. Donald Trump si-a facut aparitia neanuntat la.

Donald Trump si-a facut aparitia neanuntat la o nunta. Ce reactie au avut mirii - VIDEO

Presedintele american Donald Trump si-a facut aparitia neanuntat, sambata noapte, in timpul petrecerii de nunta a unui cuplu proaspat casatorit, ce a avut loc la clubul sau Trump National Golf.

Donald Trump, dat in judecata pentru ca ar fi acceptat plati de la guverne straine, incalcand Constitutia

Procurorii din Maryland si din Washington DC il vor urmari in justitie pe presedintele american Donald Trump, pentru ca ar fi acceptat plati de la guverne straine, prin imperiul sau imobiliar, ceea ce incalca legea fundamentala a SUA, scrie Washington Post.

Donald Trump isi amana vizita de stat in Marea Britanie, de teama unor proteste (presa)

Vizita de stat pe care presedintele american Donald Trump intentiona sa o efectueze in Marea Britanie a fost amanata, dupa ce liderul de la Casa Alba i-ar fi spus premierului britanic Theresa May, intr-o convorbire la telefon, ca nu doreste sa vina pana cand publicul nu va sustine aceasta vizita, a relatat sambata ziarul The Guardian, citat de Reuters.

Donald Trump merge in Polonia pentru a-si reafirma angajamentul fata de aliatii din NATO. Posibila intrevedere cu Putin in Germania

Presedintele american Donald Trump va efectua la inceputul lui iulie o vizita oficiala in Polonia, inainte de summitul G20 din Germania, a anuntat vineri Casa Alba, potrivit Le Figaro.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )