Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cadou de Ziua Independentei. Victor Ponta a anuntat ca Romania doneaza un milion de euro pentru restaurarea Muzeului National de Arta din Chisinau

Adevărul Adevărul,
Cadou de Ziua Independentei. Victor Ponta a anuntat ca Romania doneaza un milion de euro pentru restaurarea Muzeului National de Arta din Chisinau

Prim-ministrul Romaniei Victor Ponta, aflat intr-o vizita in Republica Moldova cu prilejul Zilei Independentei, a anuntat ca Guvernul de la Bucuresti face o donatie Muzeului National de Arta, in valoare de un milion de euro, bani ce vor fi folositi pentru lucrarile de restaurare a muzeului. continuă pe Adevărul

UPDATE Cadouri din partea Romaniei de Ziua Independentei Republicii Moldova

Prim-ministrul Romaniei Victor Ponta, aflat intr-o vizita in Republica Moldova, a anuntat ca Guvernul de la Bucuresti face o donatie Muzeului National de Arta, in valoare de un milion de euro pentru lucrarile de restaurare a muzeului. De asemenea, oficialul roman a donat 15 masini pentru Cancelaria de Stat a Republicii Moldova si un lot de 25. 000 de carti pentru bibliotecile din tara.

Victor Ponta sustine ca in Romania nu exista lucrari de infrastructura care sa nu fie contestate

Premierul Victor Ponta sustine ca in tara noastra toate lucrarile de infrastructura sunt contestate si din acest motiv proiectele se prelungesc, el spunand ca in ciuda masurilor luate pana in prezent lucrurile nu s-au imbunatatit.

Premierul Victor Ponta, la Romania TV, de la ora 21.00

Premierul Victor Ponta este invitatul lui Victor Ciutacu, la Romana TV, incepand cu ora 21. Seful Guvernului va vorbi, printre altele, despre campania pentru alegerile prezidentiale, despre legea propusa de vicepremierul Liviu Dragnea, dar si despre reducerea CAS, votata astazi de Senat.

Victor Ponta, in Republica Moldova de Ziua Independentei: Guvernul roman doneaza ambulante si masini Dacia Duster (VIDEO)

Premierul Victor Ponta se afla miercuri in Republica Moldova, unde participa la ceremoniile organizate cu prilejul sarbatoririi Zilei Independentei. Cu aceasta ocazie sunt inaugurate primele rezultate palpabile.

Gazoductul Iasi-Ungheni va fi inaugurat miercuri de premierii Ponta si Leanca, de Ziua Independentei Republicii Moldova. Romania va concura Gazprom

Premierul Victor Ponta si omologul sau din Republica Moldova vor inaugura miercuri gazoductul Iasi-Ungheni, in cadrul unei vizite oficiale pe care primul ministr al Romaniei o va face in Republica Moldova.

Premierul Victor Ponta inaugureaza gazoductul Iasi-Ungheni, de Ziua Independentei Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta si omologul sau moldovean, Iurie Leanca, inaugureaza astazi gazoductul Iasi-Ungheni, eveniment simbolic pentru Republica Moldova, care astazi celebreaza Ziua Independentei.

Gazoductul Iasi-Ungheni, inaugurat de Ziua Independentei Republicii Moldova. Ponta, intrebat daca se teme de reactia Rusiei: Mi-e frica doar de Dumnezeu!

Premierul Victor Ponta si omologul sau moldovean, Iurie Leanca, au inaugurat astazi gazoductul Iasi-Ungheni, eveniment simbolic pentru Republica Moldova, care astazi celebreaza Ziua Independentei.

Premierul roman Victor Ponta si comisarul european pentru Energie Guenther Oettinger vin la Chisinau, de Ziua Independentei

Prim-ministrul Romaniei Victor Ponta si comisarul european pentru Energie Guenther Oettinger vin astazi la Chisinau. Cei doi oficiali, insotiti de premierul Iurie Leanca, vor participa pe 27 august la ceremonia de inaugurare a gazoductului Iasi-Ungheni, in satul Zagarancea, raionul Ungheni.

Victor Ponta, despre obiectivele Romaniei la summitul crucial al NATO: O prezenta clara din punct de vedere militar a NATO in Romania

Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca unul dintre obiectivele Romaniei la summitul crucial al NATO din septembrie Tara Galilor) este o prezenta clara din punct de vedere militar a NATO in Romania, fara a spune insa daca e vorba despre o noua baza NATO sau prezenta unor forte aliate pe teritoriul Romaniei. Un obiectiv similar fusese enuntat de presedintele Traian Basescu in luna iulie, sub formula adoptarea de masuri concrete pe termen lung si echilibrarea geografica a resurselor militare ale Aliantei pe teritoriul UE, fara a detalia insa.

Victor Ponta: Guvernul nu intentioneaza sa puna taxa pe centralele de apartament

Premierul Victor Ponta a anuntat in sedinta de Guvern de marti ca Executivul nu are intentia sa introduca o taxa pentru centralele de apartament, insa doreste sa modernizeze sistemele de termoficare din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )