Libnet.ro
UNICEF

16:00

UPDATE Cadouri din partea Romaniei de Ziua Independentei Republicii Moldova

Adevărul Adevărul,
UPDATE Cadouri din partea Romaniei de Ziua Independentei Republicii Moldova

Prim-ministrul Romaniei Victor Ponta, aflat intr-o vizita in Republica Moldova, a anuntat ca Guvernul de la Bucuresti face o donatie Muzeului National de Arta, in valoare de un milion de euro pentru lucrarile de restaurare a muzeului. De asemenea, oficialul roman a donat 15 masini pentru Cancelaria de Stat a Republicii Moldova si un lot de 25. 000 de carti pentru bibliotecile din tara. continuă pe Adevărul

VIDEO Campanie de promovare cu ii si camasi populare, de Ziua Independentei Republicii Moldova

Pe 27 august, de Ziua Independentei Republicii Moldova, ia-ti ia sau camasa inflorata moldoveneasca si vino in Piata Marii Adunari Nationale, la Parada Portului Popular.

Premierul Victor Ponta inaugureaza gazoductul Iasi-Ungheni, de Ziua Independentei Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta si omologul sau moldovean, Iurie Leanca, inaugureaza astazi gazoductul Iasi-Ungheni, eveniment simbolic pentru Republica Moldova, care astazi celebreaza Ziua Independentei.

Gazoductul Iasi-Ungheni, inaugurat de Ziua Independentei Republicii Moldova. Ponta, intrebat daca se teme de reactia Rusiei: Mi-e frica doar de Dumnezeu!

Premierul Victor Ponta si omologul sau moldovean, Iurie Leanca, au inaugurat astazi gazoductul Iasi-Ungheni, eveniment simbolic pentru Republica Moldova, care astazi celebreaza Ziua Independentei.

Cum este sarbatorita Ziua Independentei Republicii Moldova, la Chisinau

Pregateste-te pentru un regal de evenimente in centrul Chisinaului, de Ziua Independentei! Dupa-amiaza, in Piata Marii Adunari Nationale vor avea loc mai multe concerte cu cantece patriotice si folclorice, precum si traditionalul foc de artificii.

Gazoductul Iasi-Ungheni va fi inaugurat miercuri de premierii Ponta si Leanca, de Ziua Independentei Republicii Moldova. Romania va concura Gazprom

Premierul Victor Ponta si omologul sau din Republica Moldova vor inaugura miercuri gazoductul Iasi-Ungheni, in cadrul unei vizite oficiale pe care primul ministr al Romaniei o va face in Republica Moldova.

Troleibuzul turistic, dictare dupa Nicolae Dabija si Parada Portului Popular sunt principalele atractii de Ziua Independentei Republicii Moldova

Mii de chisinauieni s-au adunat astazi la troleibuzul turistic, au scris dupa dictare din opera scriitorului Nicolae Dabija sau au participat la Parada Portului Popular.

Cum este sarbatorita Ziua Independentei la Chisinau

Pregateste-te pentru un regal de evenimente in centrul Chisinaului, de Ziua Independentei! Dupa-amiaza, in Piata Marii Adunari Nationale vor avea loc mai multe concerte cu cantece patriotice si folclorice, precum si traditionalul foc de artificii.

America si Barack Obama au transmis felicitari R. Moldova de Ziua Independentei: Viitorul va fi mai prosper

Secretarul de Stat american John Kerry a transmis un mesaj de felicitare poporului Republicii Moldova din partea presedintelui american Barack Obama si poporului Statelor Unite, cu ocazia aniversarii a 23 de ani de.

De Ziua Independentei, toti doritorii vor putea vizita Parlamentul Republicii Moldova

De Ziua Independentei, pe 27 august, Parlamentul Republicii Moldova isi deschide usile pentru toti vizitatorii. Initiativa apartine presedintelui Parlamentului, Igor Corman, transmite IPN.

Fara arme si bauturi alcoolice in PMAN. Mii de politisti vor asigura ordinea publica in Chisinau de Ziua Independentei

Circa 3. 000 de politisti, peste 1. 000 de membri ai garzilor populare si 300 de angajati ai serviciilor de paza particulara vor asigura ordinea publica la festivitatile organizate cu ocazia Zilei Independentei Republicii Moldova. 000 de politisti vor fi antrenati in activitatile din Chisinau, dintre care 600 vor fi dislocati in Piata Marii Adunari Nationale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )