Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cum este sarbatorita Ziua Independentei la Chisinau

Adevărul Adevărul,
Cum este sarbatorita Ziua Independentei la Chisinau

Pregateste-te pentru un regal de evenimente in centrul Chisinaului, de Ziua Independentei! Dupa-amiaza, in Piata Marii Adunari Nationale vor avea loc mai multe concerte cu cantece patriotice si folclorice, precum si traditionalul foc de artificii. continuă pe Adevărul

Cum este sarbatorita Ziua Independentei Republicii Moldova, la Chisinau

Pregateste-te pentru un regal de evenimente in centrul Chisinaului, de Ziua Independentei! Dupa-amiaza, in Piata Marii Adunari Nationale vor avea loc mai multe concerte cu cantece patriotice si folclorice, precum si traditionalul foc de artificii.

Premierul Victor Ponta inaugureaza gazoductul Iasi-Ungheni, de Ziua Independentei Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta si omologul sau moldovean, Iurie Leanca, inaugureaza astazi gazoductul Iasi-Ungheni, eveniment simbolic pentru Republica Moldova, care astazi celebreaza Ziua Independentei.

Gazoductul Iasi-Ungheni, inaugurat de Ziua Independentei Republicii Moldova. Ponta, intrebat daca se teme de reactia Rusiei: Mi-e frica doar de Dumnezeu!

Premierul Victor Ponta si omologul sau moldovean, Iurie Leanca, au inaugurat astazi gazoductul Iasi-Ungheni, eveniment simbolic pentru Republica Moldova, care astazi celebreaza Ziua Independentei.

De Ziua Independentei, toti doritorii vor putea vizita Parlamentul Republicii Moldova

De Ziua Independentei, pe 27 august, Parlamentul Republicii Moldova isi deschide usile pentru toti vizitatorii. Initiativa apartine presedintelui Parlamentului, Igor Corman, transmite IPN.

VIDEO Campanie de promovare cu ii si camasi populare, de Ziua Independentei Republicii Moldova

Pe 27 august, de Ziua Independentei Republicii Moldova, ia-ti ia sau camasa inflorata moldoveneasca si vino in Piata Marii Adunari Nationale, la Parada Portului Popular.

Ucraina a sarbatorit Ziua Independentei cu o parada militara. Nu au lipsit nici bombardamentele

Ucraina a marcat Ziua Independentei cu o parada militara fastuoasa, in timp ce fortele guvernamentale au continuat bombardamentele in orasele aflate sub controlul separatistilor. La Donetk, zeci de prizonieri.

Fara arme si bauturi alcoolice in PMAN. Mii de politisti vor asigura ordinea publica in Chisinau de Ziua Independentei

Circa 3. 000 de politisti, peste 1. 000 de membri ai garzilor populare si 300 de angajati ai serviciilor de paza particulara vor asigura ordinea publica la festivitatile organizate cu ocazia Zilei Independentei Republicii Moldova. 000 de politisti vor fi antrenati in activitatile din Chisinau, dintre care 600 vor fi dislocati in Piata Marii Adunari Nationale.

Cadou de Ziua Independentei. Victor Ponta a anuntat ca Romania doneaza un milion de euro pentru restaurarea Muzeului National de Arta din Chisinau

Prim-ministrul Romaniei Victor Ponta, aflat intr-o vizita in Republica Moldova cu prilejul Zilei Independentei, a anuntat ca Guvernul de la Bucuresti face o donatie Muzeului National de Arta, in valoare de un milion de euro, bani ce vor fi folositi pentru lucrarile de restaurare a muzeului.

Premierul roman Victor Ponta si comisarul european pentru Energie Guenther Oettinger vin la Chisinau, de Ziua Independentei

Prim-ministrul Romaniei Victor Ponta si comisarul european pentru Energie Guenther Oettinger vin astazi la Chisinau. Cei doi oficiali, insotiti de premierul Iurie Leanca, vor participa pe 27 august la ceremonia de inaugurare a gazoductului Iasi-Ungheni, in satul Zagarancea, raionul Ungheni.

Obama felicita Republica Moldova de Ziua Independentei

Presedintele american Barack Obama a felicitat cetatenii Republicii Moldova cu ocazia aniversarii a 23 de ani de la declararea independentei pe 27 august.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )