Libnet.ro
UNICEF

20:30

Obama felicita Republica Moldova de Ziua Independentei

România Liberă România Liberă,
Obama felicita Republica Moldova de Ziua Independentei

Presedintele american Barack Obama a felicitat cetatenii Republicii Moldova cu ocazia aniversarii a 23 de ani de la declararea independentei pe 27 august. continuă pe România Liberă

John Kerry felicita Republica Moldova cu ocazia zilei nationale

Secretarul de stat american John Kerry a trimis o scrisoare de felicitare Republicii Moldova cu ocazia sarbatoririi a 23 de ani de la cucerirea independetei pe 27 august. Kerry a asigurat poporul moldovean de intreaga sustinere a SUA pentru traseul european al tarii si a asigurat ca Statele Unite isi mentin angajamentul de a fi garantie suveranitatii si integritatii teritoriale pentru Republicii Moldova, precum si de implicarea in negocierile privind conflictul din Transnistria.

Victor Ponta, in Republica Moldova de Ziua Independentei: Guvernul roman doneaza ambulante si masini Dacia Duster (VIDEO)

Premierul Victor Ponta se afla miercuri in Republica Moldova, unde participa la ceremoniile organizate cu prilejul sarbatoririi Zilei Independentei. Cu aceasta ocazie sunt inaugurate primele rezultate palpabile.

Traian Basescu, mesaj pentru Republica Moldova, de Ziua Independentei: Aspiratiile sale europene vor fi mereu proiectul meu de suflet

Presedintele Traian Basescu a transmis miercuri un mesaj presedintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu ocazia Zilei Independentei Republicii Moldova, in care arata ca aspiratiile europene si.

America si Barack Obama au transmis felicitari R. Moldova de Ziua Independentei: Viitorul va fi mai prosper

Secretarul de Stat american John Kerry a transmis un mesaj de felicitare poporului Republicii Moldova din partea presedintelui american Barack Obama si poporului Statelor Unite, cu ocazia aniversarii a 23 de ani de.

Premierul Victor Ponta inaugureaza gazoductul Iasi-Ungheni, de Ziua Independentei Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta si omologul sau moldovean, Iurie Leanca, inaugureaza astazi gazoductul Iasi-Ungheni, eveniment simbolic pentru Republica Moldova, care astazi celebreaza Ziua Independentei.

Gazoductul Iasi-Ungheni, inaugurat de Ziua Independentei Republicii Moldova. Ponta, intrebat daca se teme de reactia Rusiei: Mi-e frica doar de Dumnezeu!

Premierul Victor Ponta si omologul sau moldovean, Iurie Leanca, au inaugurat astazi gazoductul Iasi-Ungheni, eveniment simbolic pentru Republica Moldova, care astazi celebreaza Ziua Independentei.

Gazoductul Iasi-Ungheni va fi inaugurat miercuri de premierii Ponta si Leanca, de Ziua Independentei Republicii Moldova. Romania va concura Gazprom

Premierul Victor Ponta si omologul sau din Republica Moldova vor inaugura miercuri gazoductul Iasi-Ungheni, in cadrul unei vizite oficiale pe care primul ministr al Romaniei o va face in Republica Moldova.

Cadou de Ziua Independentei. Victor Ponta a anuntat ca Romania doneaza un milion de euro pentru restaurarea Muzeului National de Arta din Chisinau

Prim-ministrul Romaniei Victor Ponta, aflat intr-o vizita in Republica Moldova cu prilejul Zilei Independentei, a anuntat ca Guvernul de la Bucuresti face o donatie Muzeului National de Arta, in valoare de un milion de euro, bani ce vor fi folositi pentru lucrarile de restaurare a muzeului.

UPDATE Cadouri din partea Romaniei de Ziua Independentei Republicii Moldova

Prim-ministrul Romaniei Victor Ponta, aflat intr-o vizita in Republica Moldova, a anuntat ca Guvernul de la Bucuresti face o donatie Muzeului National de Arta, in valoare de un milion de euro pentru lucrarile de restaurare a muzeului. De asemenea, oficialul roman a donat 15 masini pentru Cancelaria de Stat a Republicii Moldova si un lot de 25. 000 de carti pentru bibliotecile din tara.

Gazoductul Iasi-Ungheni este inaugurat miercuri in Republica Moldova de premierii Victor Ponta si Iurie Leanca, alaturi de comisarul european pentru Energie

Gazoductul Iasi-Ungheni, care urmeaza sa asigure interconectarea retelelor de gaz ale Romaniei si Republicii Moldova, va fi inaugurat miercuri, dupa un an de la inceperea constructiei, potrivit RFI. Evenimentul, la care vor participa premierul moldovean Iurie Leanca, premierul roman Victor Ponta si comisarul european pentru Energie, Gunther Oettinger, coincide cu Ziua Independentei Republicii Moldova. Gazoductul Iasi-Ungheni se opreste la circa 100 km de Chisinau, astfel incit la acest moment poate deservi doar consumatorii din raionul Ungheni. Conducta de gaze poate fi insa prelungita de autoritatile moldovene astfel incit sa poata alimenta tot teritoriul tarii, in incercarea de a oferi o alternativa la monopolul furnizarii de gaze detinut momentat de compania rusa Gazprom.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )