Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cadouri de nunta in valoare de MILIOANE de euro, returnate de printul Harry si ducesa Meghan

B1 B1,
Cadouri de nunta in valoare de MILIOANE de euro, returnate de printul Harry si ducesa Meghan

Printul Harry si Ducesa Meghan inapoiaza cadouri in valoare de 7 milioane de euro, primite de la companii cunoscute. Motivul returnarii este faptul ca pastrarea acestora ar insemna una dintre regulile Casei. continuă pe B1

Cadourile de nunta pe care printul Harry si ducesa Meghan sunt nevoiti sa le returneze: cuplul regal renunta la daruri in valoare de 8 milioane de euro

Cuplul regal inapoiaza cadouri in valoare de 8 milioane de euro, primite de la companii cunoscute, pentru ca pastrarea acestora i-ar determina sa incalce regulile stricte ale Casei Regale. inainte de cununie, Ducele si Ducesa de Sussex au precizat public ca nu vor primi astfel daruri si au incurajat donatiile catre organizatiile non-profit pe care ei le sustin financiar.

Cadourile de nunta pe care printul Harry si ducesa Meghan sunt nevoiti sa le returneze

Cuplul regal inapoiaza cadouri in valoare de 7 milioane de euro, primite de la companii cunoscute, pentru ca pastrarea acestora i-ar determina sa incalce regulile stricte ale Casei Regale. inainte de cununie, Ducele si Ducesa de Sussex au precizat public ca nu vor primi astfel daruri si au incurajat donatiile catre organizatiile non-profit pe care ei le sustin financiar.

Nunta regala. Printul Harry si ducesa Meghan, obligati sa returneze cadouri de 8 milioane de euro

Printul Harry al Marii Britanii si ducesa Meghan de Sussex, care s-au casatorit pe 19 mai, sunt obligati sa returneze cadouri de nunta in valoare totala de aproximativ 8 milioane de euro, primite de la diverse.

Printul Harry si Meghan Markle au primit daruri de nunta de peste sapte milioane de lire sterline

Printul Harry si Meghan Markle au primit daruri de nunta de peste sapte milioane de lire sterline, in ciuda faptului ca au rugat toti invitatii sa faca donatii in conturile unor fundatii. Toate aceste.

De ce a purtat printul Harry la nunta o uniforma asemanatoare cu cea a tarului Nicolae al II-lea

Coborand pe aleea capelei St. George de la castelul Windsor impreuna cu proaspata lui sotie, printul Harry, duce de Sussex, a impresionat cu o uniforma eleganta. Avand in vedere ca tinuta sa a adus aminte de cea a lui Nicolae al II-lea, ultimul tar al Rusiei, multi s-au intrebat daca a fost un act constient sau o pura coincidenta.

UE aloca 181 de milioane euro pentru a intensifica lupta impotriva fraudei care ii afecteaza bugetul

Pentru urmatorul buget pe termen lung al UE pentru perioada 2021-2027, Comisia propune sa se puna la dispozitie 181 de milioane euro pentru a sprijini eforturile statelor membre in vederea luptei impotriva fraudei, a coruptiei si a altor nereguli care afecteaza bugetul UE.

FOTO Cum va arata, dupa modernizare, pietonala in care se vor investi peste 2 milioane de euro

O strada din Oradea va fi transformata in zona pietonala, in urmatorii doi ani. Valoarea investitiei se ridica la 2,2 milioane euro, contributia municipiului fiind de 2%.

Perchezitii ntr-un dosar privind afacerile ilegale cu lemn n care ar fi implicata compania Holzindustrie Schweighofer. Prejudiciul este estimat la 25 milioane euro

Politistii si procurorii DIICOT fac perchezitii, miercuri dimineata, pentru destructurarea unei grupari care ar fi cauzat un prejudiciu de 25 de milioane de euro prin achizitionarea de lemn fara provenienta legala sau a carui provenienta ilegala era disimulata prin unele documente justificative cu caracter nereal, scrie news. ro.

UPDATE: Perchezitii ntr-un dosar privind afacerile ilegale cu lemn n care este implicata compania Holzindustrie Schweighofer. Prejudiciul este estimat la 25 milioane euro

Politistii si procurorii DIICOT fac perchezitii, miercuri dimineata, pentru destructurarea unei grupari care ar fi cauzat un prejudiciu de 25 de milioane de euro prin achizitionarea de lemn fara provenienta legala sau a carui provenienta ilegala era disimulata prin unele documente justificative cu caracter nereal, scrie news. ro. Perchezitiile vizeaza compania Holzindustrie Schweighofer. Reprezentantii companiei sustin ca vor colabora cu autoritatile.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )