Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cadrele medicale din Craiova sunt expuse infectarii cu Covid-19 cu avizul DSP. Sistemul e de vina, nu noi!

Adevărul Adevărul,
Cadrele medicale din Craiova sunt expuse infectarii cu Covid-19 cu avizul DSP. Sistemul e de vina, nu noi!

Spitalul Filantropia din Craiova a deschis o sectie pentru Covid-19 desi cadrele medicale au avertizat ca viata lor si a pacientilor este pusa in pericol. in sectia pregatite pentru Covid-19 salile de operatie sunt improvizate, bolnavii confirmati si suspecti vor fi internati in saloane alaturate, iar cadrele medicale vor fi nevoite sa se dezechipeze de combinezoane chiar langa pacienti. continuă pe Adevărul

Resistire Clipul viral postat de cadrele medicale din linia intai a Spitalului Victor Babes (VIDEO)

Mai multe cadre medicale din Spitalul Victor Babes din Capitala au postat pe Facebook un clip video in care multumesc colegilor lor, postarea devenind virala pe reteaua de socializare.

Pacient de la Sectia din Zarnesti a Spitalului de Psihiatrie Brasov, infectat cu coronavirus. Cadrele medicale au fost izolate si vor fi testate

Toate cadrele medicale de la Sectia din Zarnesti a Spitalului de Psihiatrie si Neurologie Brasov sunt izolate si vor fi testate, luni, privind o posibila infectare cu COVID-19, dupa ce un pacient internat in aceasta unitate medicala a fost depistat pozitiv, a declarat duminica managerul Spitalului de Psihiatrie, dr. Nicusor Bigiu, citat de Agerpres.

Noi reguli ale sefului militar de la Spitalul Judetean Suceava: Cadrele medicale care refuza carantina au ca variante somajul tehnic sau suspendarea contractului de munca

Noul coordonator al activitatii Spitalului Judetean Sf. Ioan cel Nou Suceava, generalul-maior in rezerva Ionel Oprea, a anuntat ca se va incepe instituirea carantinei institutionalizate pentru cadrele medicale, cele care o refuza avand variante somajul tehnic sau suspendarea contractului de munca.

Al treilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud a aterizat pe Aeroportul Otopeni

Un al treilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud a aterizat, miercuri dimineata, pe Aeroportul Otopeni cu o aeronava C-17 Globemaster III, potrivit Agerpres.

Cinci mii de teste rapide pentru COVID-19, achizitionate de Consiliul Judetean Calarasi. Vor fi testate cadrele medicale

Tot personalul medical din Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi, TBC si Sapunari, dar si pacientii cu simptome COVID-19 vor fi testati incepand de marti, 7 aprilie. Consiliul Judetean Calarasi a cumparat 5. 000 de teste rapide care au ajuns deja in Baragan.

Marturisire tulburatoare a unui medic rezident trimis la spitalul din Suceava: Sunt sigur ca ma voi infecta, dar e nevoie de noi acolo!

Noi medici din Iasi vor pleca la Suceava pentru a se alatura cadrelor medicale care se lupta deja cu numar mare de pacienti infectati cu coronavirus. in pofida situatiei dificile pe care o vor gasi acolo, acestia sunt optimisti si increzatori ca vor reusi sa-si duca cu bine la indeplinire misiunea.

Coronavirus: Alte aproximativ 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud ajung in Romania

Inca aproximativ 45 de tone de echipamente de protectie medicala din Coreea de Sud vor fi aduse in Romania, marti noapte, cu o aeronava C-17 Globemaster III, anunta autoritatile. Este al treilea transport aerian cu echipamente medicale de la Seul la Bucuresti.

ROSurse.ro: Platforma digitala creata de voluntari, care reuneste spitalele si producatorii de echipamente medicale din Romania

A fost lansata platforma ROSurse. ro , care isi propune sa reuneasca producatorii de echipamente medicale si de protectie si institutiile medicale care ai nevoie de acestea.

Al treilea dosar penal pentru functionarii DSP, pentru dezinfectia din Craiova

Procurorii au deschis inca un dosar penal in Dolj din cauza substantei dezinfectante folosite pentru curatarea scarilor de bloc. Asta dupa ce un angajat DSP ar fi aprobat utilizarea unui produs in actiunile de dezinfectie, solutie care nu este recomandata pentru spatiile inchise.

Doua regiuni din Romania sunt printre cele mai performante in agricultura, la nivelul UE

Conform datelor publicate de Eurostat, doua dintre judetele Romaniei sunt printre regiunile din UE c.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )