Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un caine mic cu dorinte mari. Suni ar putea primi titlul de cel mai mic catel din lume

Antena3 Antena3,
Un caine mic cu dorinte mari. Suni ar putea primi titlul de cel mai mic catel din lume

Multi patrupezi isi doresc acest titlu, insa terrierul din imaginile urmatoare are sansele cele mai mari sa obtina ravnitul premiu. Suni, care are numai trei luni si traieste in Polonia, cantareste. continuă pe Antena3

Un caine mic cu dorinte mari. Suni, catelul care cantareste numai 90 de grame

Multi patrupezi isi doresc acest titlu, insa terrierul din imaginile urmatoare are sansele cele mai mari sa obtina ravnitul premiu. Suni, care are numai trei luni si traieste in Polonia, cantareste.

Neagu Djuvara va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Bucuresti.

Istoricul Neagu Djuvara va primi, marti, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Bucuresti, in cadrul unei ceremonii care se va desfasura incepand cu ora 10. 00, in Sala Stoicescu a Palatului Facultatii de Drept, informeaza un comunicat citat de Mediafax. Memorialist, filosof al istoriei si istoric, Neagu Djuvara este unanim recunoscut drept unul dintre cei mai importanti intelectuali romani. Doctor Honoris Causa este un titlu onorific acordat unor persoane eminente de catre o .

Regele Mihai I va primi titlul de Doctor Honoris Causa din partea Academiei de Studii Economice din Bucuresti

Academia de Studii Economice din Bucuresti ii va conferi, marti, regelui Mihai I titlul de Doctor Honoris Causa, informeaza Mediafax. Regele va fi reprezentat la ceremonie de principesa Margareta. La eveniment sunt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )