Libnet.ro
UNICEF

08:30

Calcule pentru titlul mondial din Formula 1 inaintea etapei finale din Abu Dhabi

Online Sport Online Sport,
Calcule pentru titlul mondial din Formula 1 inaintea etapei finale din Abu Dhabi

Circuitul Yas Marina din Abu Dhabi va gazdui la finalul acestei saptamani ultima cursa a sezonului 2016, iar in lupta pentru titlul mondial se afla celor doi echipieri de la Mercedes. continuă pe Online Sport

Button se tine de glume inaintea ultimei curse din cariera in Formula 1 si aprinde lupta pentru titlul mondial

Jenson Button, pilotul britanic care duminica va lua ultimul sau start la volanul unui monopost de Formula 1, a spus in gluma ca pentru o suma de bani din partea lui Lewis Hamilton ar putea arbitra lupta pentru titlu.

Sah, titlul mondial: Serghei Kariakin a spart gheata - Victorie impotriva lui Magnus Carlsen

Serghei Kariakin, Rusia - challengerul oficial, l-a invins pe Magnus Carlsen, Norvegia - campionul en-titre, in meciul cu numarul opt pentru titlul mondial de sah, informeaza AFP. Partida a avut 52 de mutari.

Sah, titlul mondial: Inca o remiza (a saptea) intre Magnus Carlsen si Serghei Kariakin

A saptea partida dintre norvegianul Magnus Carlsen, campionul mondial en titre de sah, si rusul Serghei Kariakin, challengerul oficial, pentru titlul suprem, care are loc la New York, s-a terminat remiza dupa numai 33 de mutari, informeaza site-ul competitiei.

VIDEO WTA: Simona Halep, printre nominalizarile finale pentru titlul de lovitura anului

Simona Halep 4 WTA) se afla printre cele patru finaliste pentru titlul de lovitura anului, jucatoarea nascuta la Constanta fiind nominalizata cu o lovitura reusita intr-o partida cu Daria Gavrilova, in turul doi de la Montreal, turneu pe care l-a castigat. Contracandidatele Simonei sunt daneza Caroline Wozniacki, poloneza Agnieszka Radwanska si belgianca Kirsten Flipkens.

GAFA la Twitter: Contul fondatorului retelei, SUSPENDAT pentru cateva minute, din greseala

Gafa uriasa la Twitter. Reteaua a suspendat pentru aproximativ 15 minute, contul patronului si fondatorului sau, Jack Dorsey, informeazabusinessinsider. com. Utilizatorii care au incercat sa.

Prognoza meteo pentru fiecare regiune din tara. Cum va fi vremea in minivacanta de 1 decembrie. Temperaturile oscileaza intre -1 si 14 grade

Centrul European pentru prognoze pe durata medie ECMWF) a emis o prognoza medie pentru perioada 30 noiembrie - 4 decembrie, perioada in care romanii s-ar putea bucura de o minivacanta daca Executivul va decide, miercuri, ca ziua de 2 decembrie sa fie libera.

Candidatii pentru posturile vacante din cadrul Consiliului Concurentei vor fi audiati, luni, in comisiile de specialitate

Comisiile de specialitate din Parlament urmeaza sa audieze, luni, candidatii propusi sa ocupe functiile vacante de vicepresedinte si consilieri de concurenta in cadrul Plenului Consiliului Concurentei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )