Libnet.ro
UNICEF

08:00

Prognoza meteo pentru fiecare regiune din tara. Cum va fi vremea in minivacanta de 1 decembrie. Temperaturile oscileaza intre -1 si 14 grade

România Liberă România Liberă,
Prognoza meteo pentru fiecare regiune din tara. Cum va fi vremea in minivacanta de 1 decembrie. Temperaturile oscileaza intre -1 si 14 grade

Centrul European pentru prognoze pe durata medie ECMWF) a emis o prognoza medie pentru perioada 30 noiembrie - 4 decembrie, perioada in care romanii s-ar putea bucura de o minivacanta daca Executivul va decide, miercuri, ca ziua de 2 decembrie sa fie libera. continuă pe România Liberă

Prognoza meteo pentru sfarsitul anului. Precipitatii sau ninsoare, ce ne asteapta de Craciun?

Meteorologii estimeaza ca in urmatoarele trei luni o sa avem o vremein general normala pentru perioada de timp, darcu precipitatii mixte sau sub forma de ninsoarecantitativ in.

PROGNOZA METEO PENTRU ACEASTA IARNA: Anuntul meteorologilor

Meteorologii de la Centrul European pentru Prognoze de Durata Medie ECMWF) anunta ca iarna aceasta nu va fi prea diferita de cele din anii precedenti, temperaturile avand, in mare parte, cam aceleasi.

Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru iarna aceasta

Meteorologii de la Centrul European pentru Prognoze de Durata Medie ECMWF) anunta ca iarna aceasta nu va fi prea diferita de cele din anii precedenti, temperaturile avand, in mare parte, cam aceleasi.

Vreme frumoasa de toamna cu innorari si ceata in zonele joase. Prognoza meteo pentru miercuri si joi

Vremea va fi in general frumoasa, cu unele innorari in regiunile extracarpatice, unde va fi ceata, burnita si ploi slabe, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Este toamna friguroasa cu innorari in sud si est. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

In sudul si in estul tarii vremea se va mentine inchisa, cu innorari persistente si pe arii restranse ceata si burnita, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Vine iarna. Vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta data luni si marti. Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii

Iarna se apropie cu pasi repezi, iar in primele zile ale saptamanii vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta perioada, informeaza ANM. Ziua maximele nu vor trece nicaieri de 14 grade, iar noaptea temperaturile vor fi negative si destul de reduse, coborand in unele zone chiar si la -8 grade.

Vreme predominant inchisa. Prognoza meteo pentru luni si marti

In regiunile extracarpatice, vremea se va mentine predominant inchisa in primele zile ale saptamanii viitoare. Local, va mai fi ceata sau burnita, informeaza Mediafax citand ANM.

Prognoza meteo pentru miercuri si joi: Vreme inchisa in regiunile extracarpatice si frumoasa in rest

Vremea va fi in general inchisa, miercuri, in regiunile extracarpatice, iar pe arii restranse se va semnala ceata si vor fi conditii de burnita sau de ploaie slaba, informeaza meteorologii, potrivit Mediafax. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 13 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, unde ceata va persista, dar mai ridicate in vestul si nord-vestul tarii.

Vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta data. PROGNOZA METEO pentru luni si marti

In regiunile extracarpatice, vremea se va mentine predominant inchisa; local, va mai fi ceata sau burnita, informeaza ANM, preluat de mediafax.

La un an de la Colectiv, IGSU a identificat nereguli grave in sute de cluburi bucurestene si din tara

La un an dupa tragedia Colectiv Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) a anuntat ca au fost identificate nereguli in peste 400 cluburi si discoteci din tara, pe linia securitatii la incendiu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )