Libnet.ro
UNICEF

09:00

CALCULE Simona Halep scapa locul 1, dar lupta pentru pozitia a 2-a WTA

Online Sport Online Sport,
CALCULE Simona Halep scapa locul 1, dar lupta pentru pozitia a 2-a WTA

Serena Williams a pierdut un set, dar nu si meciul jucat luni dimineata in optimile de finala de la Australian Open, ceea ce echivaleaza cu ratarea posibilitatii de a ajunge pe locul 1 WTA pentru Simona Halep. continuă pe Online Sport

CALCULE Petra Kvitova eliminata la Australian Open, Simona Halep la un pas de locul 3

Petra Kvitova a fost eliminata sambata de la Australian Open, ceea ce face caSimona Halep sa fie la un pas sa isi asigurelocul 3 WTA la finalul acestui turneu.

Simona Halep la Australian Open: s-au dus sansele la locul 1 WTA, insa exista sperante pentru locul 2. Toate calculele

Cei care sperau ca, dupa Australian Open, Simona Halep sa ajunga pe cea mai inalta treapta din ierarhia WTA mai au de asteptat.

Simona Halep si Irina-Camelia Begu, in optimile de finala ale Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 7-5, pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Australian Open, in timp ce Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a invins-o, vineri, cu.

Simona Halep si Irina Begu s-au calificat in optimile de finala ale Australian Open

Tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 7-5, pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Australian Open. Halep va juca in faza ur.

Simona Halep: Sunt multumita de nivelul meu de joc, cred ca acum mi-am luat revansa

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, care a invins-o, cu scorul de 6-4, 6-2, pe Yanina Wickmayer, locul 80 WTA, si s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, a declarat ca este multumita de nivelul de joc si considera ca si-a.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Australian Open, dupa ce a invins-o pe Yanina Wickmayer cu 6-4, 6-2

Tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o in optimi pe belgianca Yanina Wickmayer, locul 80 mondial, scor 6-4, 6-2 si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Australian Open, primul Grand Slam al.

Simona Halep a trecut de Yanina Wickmayer si a intrat in sferturile de finala ale Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, cu scorul de 6-4, 6-2, pe sportiva belgiana Yanina Wickmayer, locul 80 WTA, si s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open, faza pe care a atins-o si la precedenta editie a.

Australian Open 2015. Simona Halep joaca in optimi cu Yanina Wickmayer de la ora 10.00, livescore pe adevarul.ro

Australian Open 2015. Simona Halep trebuie sa o invinga in optimi pe belgianca Yanina Wickmayer, locul 80 mondial, pentru a fi sigura ca isi pastreaza locul 3 mondial la finalul Openului Australiei. Aceasta partida, care va incepe la ora 10. 00, pe Rod Laver Arena, va fi livescore pe adevarul. ro.

LIVETEXT Australian Open 2015. Simona Halep joaca acum in optimi cu Yanina Wickmayer

Simona Halep trebuie sa o invinga in optimi pe belgianca Yanina Wickmayer, locul 80 mondial, pentru a fi sigura ca isi pastreaza locul 3 mondial la finalul Openului Australiei. Livetext pe adevarul. ro de la ora 10.

Australian Open 2015. Irina Begu si Simona Halep vor juca pe cea mai importanta arena. Se stiu orele exacte

Calificate in optimile turneului de finala de la Australian Open, Simona Halep si Irina Begu le vor intalni pe Yanina Wickmayer Belgia, locul 80), respectiv Eugenie Bouchard Canada, locul 7).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )