Libnet.ro
UNICEF

11:30

Simona Halep la Australian Open: s-au dus sansele la locul 1 WTA, insa exista sperante pentru locul 2. Toate calculele

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Australian Open: s-au dus sansele la locul 1 WTA, insa exista sperante pentru locul 2. Toate calculele

Cei care sperau ca, dupa Australian Open, Simona Halep sa ajunga pe cea mai inalta treapta din ierarhia WTA mai au de asteptat. continuă pe Adevărul

Simona Halep la Australian Open: locul 1 din lume ramane in stand-by. De ce Simona nu o va putea detrona pe Serena

Constanteanca de 23 de ani se pregateste de confruntarea din sferturi cu Ekaterina Marakova, insa tocmai a aflat ca nu mai poate ajunge pe cea mai inalta treapta din ierarhia mondiala, chiar daca va castiga trofeul la Australian Open.

Simona Halep la Australian Open: s-au stabilit ora si terenul pentru meciul din sferturi cu Ekaterina Marakova

Simona Halep e la trei victorii de primul ei turneu de Mare Slem castigat din cariera. Primul pas spre acest obiectiv il poate face, marti, iar organizatorii au anuntat detaliile meciului pe care constanteanca de 23 de ani il va disputa cu adversara ei din Rusia.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep in sferturi cu Ekaterina Makarova (Marti, ora 2:00)

Simona Halep si-a egalat in acest an cea mai buna performanta din cariera la Australian Open, sferturi de finala, dar poate scrie o noua pagina de istorie pentru tenisul romanesc prin calificarea in semifinale. Halep o intalneste pe rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 10, marti noapte de la ora 2:00 intr-o partida live text pe Onlinesport. ro .

LIVE AUSTRALIAN OPEN: Simona Halep in turul 3 cu Bethanie Mattek-Sands

Simona Halep joaca vineri pentru un loc in optimile de finala la Australian Open impotriva americancei Bethanie Mattek-Sands, iar meciul va fi live text pe onlinesport. ro dupa ora 5:30 a diminetii. Daca trece de aceasta Halep o va intalni in optimi pe Yanina Wickmaier din Belgia, jucatoare care a eliminat-o in trei seturi pe Sara Errani.

Simona Halep in sferturi la Australian Open dupa o victorie categorica in fata Yaninei Wickmayer

Simona Halep s-a calificat, duminica, pentru al doilea an consecutiv in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a invins-o de o maniera categorica pe Yanina Wickmayer din Belgia, cu 6-4, 6-2. In sferturi Halep o intalneste pe Ekaterina Makarova din Rusia.

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Simona Halep in optimi cu Yanina Wickmayer

Simona Halep a deschis, duminica, sesiunea de seara pe Rod Laver Arena de la Melbourne contra belgiencei Yanina Wickmayer in optimile de finala de la Australian Open. Meciul a fost live text aici pe onlinesport. ro de la ora 10:00.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep in optimi cu Yanina Wickmayer

Simona Halep deschide, duminica, sesiunea de seara pe Rod Laver Arena de la Melbourne contra belgiencei Yanina Wickmayer in optimile de finala de la Australian Open. Meciul este live text aici pe onlinesport. ro de la ora 10:00.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep in optimi cu Yanina Wickmayer (Duminica, ora 10:00)

Simona Halep deschide, duminica, sesiunea de seara pe Rod Laver Arena de la Melbourne contra belgiencei Yanina Wickmayer in optimile de finala de la Australian Open. Meciul este live text aici pe onlinesport. ro de la ora 10:00.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in optimi la Australian Open

Simona Halep a vorbit vineri dimineata, dupa ce a reusit sa se califice in optimile de finala de la Australian Open.

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN: Simona Halep in turul 3 cu Bethanie Mattek-Sands

Simona Halep a jucat vineri pentru un loc in optimile de finala la Australian Open impotriva americancei Bethanie Mattek-Sands, iar meciul a fostlive text pe onlinesport. ro dupa ora 5:30 a diminetii.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )