Libnet.ro
UNICEF

12:00

Simona Halep la Australian Open: locul 1 din lume ramane in stand-by. De ce Simona nu o va putea detrona pe Serena

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Australian Open: locul 1 din lume ramane in stand-by. De ce Simona nu o va putea detrona pe Serena

Constanteanca de 23 de ani se pregateste de confruntarea din sferturi cu Ekaterina Marakova, insa tocmai a aflat ca nu mai poate ajunge pe cea mai inalta treapta din ierarhia mondiala, chiar daca va castiga trofeul la Australian Open. continuă pe Adevărul

Simona Halep la Australian Open: s-au dus sansele la locul 1 WTA, insa exista sperante pentru locul 2. Toate calculele

Cei care sperau ca, dupa Australian Open, Simona Halep sa ajunga pe cea mai inalta treapta din ierarhia WTA mai au de asteptat.

Simona Halep la Australian Open: s-au stabilit ora si terenul pentru meciul din sferturi cu Ekaterina Marakova

Simona Halep e la trei victorii de primul ei turneu de Mare Slem castigat din cariera. Primul pas spre acest obiectiv il poate face, marti, iar organizatorii au anuntat detaliile meciului pe care constanteanca de 23 de ani il va disputa cu adversara ei din Rusia.

Australian Open (dublu): Perechile din care fac parte Horia Tecau si Florin Mergea s-au calificat in optimi/ Monica Niculescu, eliminata

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 6, s-a calificat in optimile de finala ale Australian Open, dupa ce a invins, vineri, cu scorul de 6-4, 6-2, cuplul australian Chris Guccione/Lleyton Hewitt, informeaza Mediafax.

Simona Halep si Irina-Camelia Begu, in optimile de finala ale Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 7-5, pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Australian Open, in timp ce Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a invins-o, vineri, cu.

Australian Open 2015. Programul romanilor, 24 ianuarie: Meciuri la dublu feminin si dublu mixt

AUSTRALIAN OPEN 2015 Editia din acest an a turneului de Grand Slam este una destul de fructuoasa pentru romani, acestia reusind rezultate importante. Begu si Mergea vor continua, in cadrul turneelor de dublu, in cea de a sasea zi a competitiei.

Australian Open 2015: Fostul antrenor al Simonei Halep ii da sfaturi belgiencei Wickmayer, adversara romancei

Simona Halep va juca la Australian Open 2015 contra jucatoarei din Belgia, Yanina Wickmayer, locul 80 in lume, care in mod normal n-ar trebui sa-i puna probleme romancei.

CALCULE Petra Kvitova eliminata la Australian Open, Simona Halep la un pas de locul 3

Petra Kvitova a fost eliminata sambata de la Australian Open, ceea ce face caSimona Halep sa fie la un pas sa isi asigurelocul 3 WTA la finalul acestui turneu.

Simona Halep si Irina Begu s-au calificat in optimile de finala ale Australian Open

Tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 7-5, pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Australian Open. Halep va juca in faza ur.

CALCULE Simona Halep scapa locul 1, dar lupta pentru pozitia a 2-a WTA

Serena Williams a pierdut un set, dar nu si meciul jucat luni dimineata in optimile de finala de la Australian Open, ceea ce echivaleaza cu ratarea posibilitatii de a ajunge pe locul 1 WTA pentru Simona Halep.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Australian Open, dupa ce a invins-o pe Yanina Wickmayer cu 6-4, 6-2

Tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o in optimi pe belgianca Yanina Wickmayer, locul 80 mondial, scor 6-4, 6-2 si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Australian Open, primul Grand Slam al.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )