Libnet.ro
UNICEF

09:00

Australian Open (dublu): Perechile din care fac parte Horia Tecau si Florin Mergea s-au calificat in optimi/ Monica Niculescu, eliminata

Hotnews Hotnews,
 Australian Open (dublu): Perechile din care fac parte Horia Tecau si Florin Mergea s-au calificat in optimi/ Monica Niculescu, eliminata

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 6, s-a calificat in optimile de finala ale Australian Open, dupa ce a invins, vineri, cu scorul de 6-4, 6-2, cuplul australian Chris Guccione/Lleyton Hewitt, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Australian Open 2015. Programul romanilor, 24 ianuarie: Meciuri la dublu feminin si dublu mixt

AUSTRALIAN OPEN 2015 Editia din acest an a turneului de Grand Slam este una destul de fructuoasa pentru romani, acestia reusind rezultate importante. Begu si Mergea vor continua, in cadrul turneelor de dublu, in cea de a sasea zi a competitiei.

Horia Tecau s-a calificat si el in optimile de finala ale Australian Open, la dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 6, s-a calificat in optimile de finala ale Australian Open, dupa ce a invins, vineri, cu scorul de 6-4, 6-2, cuplul australian Chris.

Australian Open 2015. Monica Niculescu si-a luat revansa dupa eliminarea de la simplu si s-a calificat in turul doi la dublu

Daca la proba de simplu a parasit competitia Australian Open 2015 inca din runda inaugurala, la dublu Monica Niculescu s-a calificat in turul doi, miercuri, alaturi de rusoaica Vitalia Diatcenko.

Simona Halep la Australian Open: presa internationala e la picioarele jucatoarei din Romania. Ce au scris jurnalistii

Victoria obtinuta de favorita numarul 3 la Australian Open si modul in care a venit succesul cu Jarmila Gajdosova au starnit admiratia specialistilor.

Australian Open 2015. Cine sunt perechile lui Tecau si Mergea in turneul de dublu mixt

Horia Tecau si Florin Mergea vor debuta, in proba de dublu mixt, la Australian Open, alaturi de Lucie Hradecka Cehia), respectiv Michaella Krajicek Olanda).

Australian Open 2015. Programul romanilor, 21 ianuarie: Cand joaca Halep, Begu si perechile de dublu

Australian Open 2015. Simona Halep si Irina-Camelia Begu vor evolua, miercuri, in turul al doilea al Grand Slamului australian.

Australian Open: Surorile Williams s-au retras la dublu

Serena si Venus Williams s-au retras miercuri dimineata din competitia de dublu de la Australian Open.

Australian Open 2015. Programul romanilor, 23 ianuarie: Cand joaca Halep, Begu si ceilalti trei de la dublu

AUSTRALIAN OPEN 2015 A patra zi a primului Grand Slam al anului va fi una destul de aglomerata pentru romani. Simona Halep si Irina Begu vor continua cu parcursul lor in proba de simplu, in timp ce la dublu vor evolua alti trei jucatori din Romania.

Australian Open 2015: Monica Niculescu a parasit competitia de dublu fete

Romania mai are patru reprezentanti la Australian Open 2015, dupa ce Monica Niculescu a fost eliminata din competitia de dublu feminin.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in turul doi la dublu, la Australian Open

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 6, s-a calificat, joi, in turul doi al probei de dublu de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Tecau si Rojer au i.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )