Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep la Australian Open: presa internationala e la picioarele jucatoarei din Romania. Ce au scris jurnalistii

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Australian Open: presa internationala e la picioarele jucatoarei din Romania. Ce au scris jurnalistii

Victoria obtinuta de favorita numarul 3 la Australian Open si modul in care a venit succesul cu Jarmila Gajdosova au starnit admiratia specialistilor. continuă pe Adevărul

Meciul Simonei Halep, vazut in presa internationala: Bombardament rapid pentru turul 3

Presa internationala a remarcat jocul solid al Simonei Halep si victoria rapida obtinuta de jucatoarea romana, miercuri, in fata sportivei australiene Jarmila Gajdosova, in turul doi al turneului Australian.

Suporteri inediti pentru Simona Halep la Australian Open

Simona Halep a fost sustinuta in mod organizat de mai multi suporteri australieni, la primul sau meci de la Melbourne. Acestia au venit din suburbia orasului Melbourne, numita Melton South, si au afisat mai multe mesaje pe care scria numele jucatoarei noastra alaturi de cartierul australian din care provin fanii.

GAME cu GAME Simona Halep, primul meci la Australian Open

Simona Halep a jucatluni dimineata, de la ora 2:00, partida din primul tur de la Australian Open, contra jucatoarei Karin Knapp.

LIVE Simona Halep, primul meci la Australian Open (luni dimineata, ora 2:00)

Simona Halep joaca luni dimineata, de la ora 2:00, partida din primul tur de la Australian Open, contra jucatoarei Karin Knapp.

Simona Halep se califica in turul 3 la Australian Open dupa un joc incantator

Simona Halep nu a avut nicio problema in a obtine, miercuri, calificarea in turul 3 la Australian Open la capatul unui meci de o ora si sapte minute cu Jarmila Gajdosova, pe care a invins-o cu 6-2, 6-2. Halep joaca vineri, de asemenea live text pe onlinesport. ro, contra americancei Betthanie Mattek-Sands 258 WTA) pentru un loc in optimile de finala.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep - Gajdosova (miercuri, dupa ora 12:00))

Simona Halep joaca miercuri, dupa ora 12:00 a Romaniei, in turul 2 la Australian Open, contra jucatoareiJarmila Gajdosova.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep - Gajdosovoa (miercuri, dupa ora 12:00)

Simona Halep joaca miercuri, dupa ora 12:00 a Romaniei, in turul 2 la Australian Open, contra jucatoareiJarmila Gajdosovoa.

FOTO Simona Halep si-a schimbat echipamentul pentru Australian Open

Daca pana acum la ultimele turnee importante n. r. - Singapore, Shenzen) Simona Halep ne-a obisnuit cu echipamentul complet negru pus la dispozitie de Adidas, pentru Australian Open jucatoarea noastra a ales sa revina la culoarea care i-a purtat noroc la Roland Garros 2014, cand a jucat finala impotriva Mariei Sharapova.

VIDEO Simona Halep, victorie in primul tur la Australian Open

Iata imagini din meciul jucat luni dimineata de Simona Halep in primul tur la Australian Open.

Simona Halep in turul doi la Australian Open

Simona Halep a debutat cu o victorie in doua seturi, scor 6-3, 6-2, in fata italiencei Karin Knapp, luni dimineata, la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )