Libnet.ro
UNICEF

18:30

Simona Halep se califica in turul 3 la Australian Open dupa un joc incantator

Online Sport Online Sport,
Simona Halep se califica in turul 3 la Australian Open dupa un joc incantator

Simona Halep nu a avut nicio problema in a obtine, miercuri, calificarea in turul 3 la Australian Open la capatul unui meci de o ora si sapte minute cu Jarmila Gajdosova, pe care a invins-o cu 6-2, 6-2. Halep joaca vineri, de asemenea live text pe onlinesport. ro, contra americancei Betthanie Mattek-Sands 258 WTA) pentru un loc in optimile de finala. continuă pe Online Sport

Live Text Halep - Knapp, turul 1 Australian Open, de la ora 02.00. Live Score Dulgheru

Simona Halep, cap de serie numarul 3, deschide editia 2015 a turneului Australian Open, cu partida pe care o va disputa, luni, de la ora 02. 00 ora Romaniei), impotriva italiencei Karin Knapp. De la aceeasi ora evolueaza si Alexandra Dulgheru.

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Australian Open, dupa ce a trecut de Knapp. Primele reactii si urmatoarea adversara

Simona Halep, cap de serie numarul 3, s-a calificat in turul al doilea la Australian Open, dupa ce a trecut de Karin Knapp, cu scorul de 6-3, 6-2.

GAME cu GAME Simona Halep, primul meci la Australian Open

Simona Halep a jucatluni dimineata, de la ora 2:00, partida din primul tur de la Australian Open, contra jucatoarei Karin Knapp.

LIVE Simona Halep, primul meci la Australian Open (luni dimineata, ora 2:00)

Simona Halep joaca luni dimineata, de la ora 2:00, partida din primul tur de la Australian Open, contra jucatoarei Karin Knapp.

Rafael Nadal, in turul 3 al Australian Open dupa un meci de cinci seturi si peste patru ore de joc

Jucatorul spaniol Rafael Nadal, locul 3 ATP, s-a calificat, miercuri, in turul trei al Australian Open, dupa ce l-a invins, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-7 2), 6-3, 7-5, pe americanul Tim Smyczek, locul 112.

Calificare fara emotii pentru Simona Halep in turul trei al Australian Open

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea de la Australian Open, dupa o victorie clara in fata Jarmilei Gajdosova, reprezentanta a tarii gazda, scor 6 2, 6 2. Considerata drept o devoratoare de.

Australian Open 2015. Cu cine se va duela Halep, daca ajunge in turul trei

In cazul in care se va califica in 16-imile de finala de la Australian Open 2015, Simona Halep o va intalni peBethanie Mattek-Sands 258 WTA).

Simona Halep in turul doi la Australian Open

Simona Halep a debutat cu o victorie in doua seturi, scor 6-3, 6-2, in fata italiencei Karin Knapp, luni dimineata, la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep s-a calificat in turul 3 de la Australian Open

Simona Halep s-a calificat in turul 3 al Australian Open, dupa ce a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-2, 6-2, pe australianca Jarmila Gajdosova, informeaza Mediafax. Halep, locul 3 WTA, s-a impus in meciul disputat.

Australian Open 2015. Simona Halep, dupa calificarea in turul 2: A fost greu, la inceput am fost putin nervoasa!

Simona Halep s-a calificat fara probleme in turul 2 la Australian Open, dupa ce a invins-o in pe Karin Knapp, in doua set-uri, scor 6-3, 6-2. Chiar daca a fost o victorie facila, romanca s-a confruntat cu cateva probleme la debutul in primul turneul de Grand Slam al anului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )