Libnet.ro
UNICEF

16:00

Calificare fara emotii pentru Simona Halep in turul trei al Australian Open

Antena3 Antena3,
Calificare fara emotii pentru Simona Halep in turul trei al Australian Open

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea de la Australian Open, dupa o victorie clara in fata Jarmilei Gajdosova, reprezentanta a tarii gazda, scor 6 2, 6 2. Considerata drept o devoratoare de. continuă pe Antena3

Suporteri inediti pentru Simona Halep la Australian Open

Simona Halep a fost sustinuta in mod organizat de mai multi suporteri australieni, la primul sau meci de la Melbourne. Acestia au venit din suburbia orasului Melbourne, numita Melton South, si au afisat mai multe mesaje pe care scria numele jucatoarei noastra alaturi de cartierul australian din care provin fanii.

Victorie la debutul Australian Open pentru Simona Halep. A invins-o in doua seturi pe Knapp

Simona Halep a inceput cu dreptul primul turneu de Mare Slem al anului. in primul meci de la Australian Open, Simona invins in doua seturi, scor 6-3, 6-2. Zilele de inactivitate impuse din cauza.

Australian Open 2015. Halep, in turul trei, dupa 6-2, 6-2 cu Gajdosova. Primele declaratii. Ce loc ocupa urmatoarea adversara!

Australian Open 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, joaca, miercuri, de la ora 12. 00 ora Romaniei), in turul al doilea al Grand Slamului australian. Adversara sa va fi Jarmila Gajdosova, 62 WTA, a treia favorita a gazdelor.

Simona Halep in turul doi la Australian Open

Simona Halep a debutat cu o victorie in doua seturi, scor 6-3, 6-2, in fata italiencei Karin Knapp, luni dimineata, la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Australian Open (m): Rafael Nadal, Andy Murray si Grigor Dimitrov, in turul doi fara emotii

Rafael Nadal cap de serie numarul trei) s-a calificat, luni, in turul doi al turneului de la Australian Open, ibericul invingandu-l in trei seturi, scor 6-3, 6-2, 6-2, pe Mikhail Youzhny. Mai departe fara emotii au mers si Andy Murray favorit sase) si Grigor Dimitrov favorit zece). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din competitia masculina.

Australian Open 2015: Simona Halep, duel in turul trei cu Lady Gaga. Cine eBethanie Mattek Sands

Simona Halep a castigat in doua seturi pe Jarmila Gajdosova, 6-2, 6-2, iar in turul 3 va evolua impotriva lui Bethanie Mattek Sands, o jucatoare excentrica, recunoscuta mai ales pentru stilul vestimentar excentric si mai putin datorita unor performante pe terenul de tenis. A castigat insa Australian Open, in 2012, dar la dublu mixt, chiar alaturi de romanul Horia Tecau.

Australian Open: Simona Halep vs Jarmila Gajdosova 6-2, 6-2/ La pas in turul trei

De o ora si sapte minute a avut nevoie Simona Halep pentru a o invinge pe Jarmila Gajdosova Australia - locul 62 WTA), scor 6-2, 6-2, victorie in urma careia Simona s-a calificat in turul trei de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. In urmatoarea partida, Simona o va intalni pe Bethanie Mattek-Sands SUA - locul 258 WTA).

Australian Open 2015. Cu cine se va duela Halep, daca ajunge in turul trei

In cazul in care se va califica in 16-imile de finala de la Australian Open 2015, Simona Halep o va intalni peBethanie Mattek-Sands 258 WTA).

Australian Open 2015. Simona Halep, dupa calificarea in turul 2: A fost greu, la inceput am fost putin nervoasa!

Simona Halep s-a calificat fara probleme in turul 2 la Australian Open, dupa ce a invins-o in pe Karin Knapp, in doua set-uri, scor 6-3, 6-2. Chiar daca a fost o victorie facila, romanca s-a confruntat cu cateva probleme la debutul in primul turneul de Grand Slam al anului.

Simona Halep, dupa victoria cu Knapp: Am fost putin nervoasa la inceput

Cap de serie numarul trei, Simona Halep a castigat partida cu Karin Knapp, scor 6-3, 6-2, din turul intai de la Australian Open. A fost greu, am fost putin nervoasa la inceput, a precizat Halep la finalul partidei cu numarul 51 WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )