Libnet.ro
UNICEF

06:30

Simona Halep, dupa victoria cu Knapp: Am fost putin nervoasa la inceput

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, dupa victoria cu Knapp: Am fost putin nervoasa la inceput

Cap de serie numarul trei, Simona Halep a castigat partida cu Karin Knapp, scor 6-3, 6-2, din turul intai de la Australian Open. A fost greu, am fost putin nervoasa la inceput, a precizat Halep la finalul partidei cu numarul 51 WTA. continuă pe Hotnews

Australian Open 2015. Simona Halep, dupa calificarea in turul 2: A fost greu, la inceput am fost putin nervoasa!

Simona Halep s-a calificat fara probleme in turul 2 la Australian Open, dupa ce a invins-o in pe Karin Knapp, in doua set-uri, scor 6-3, 6-2. Chiar daca a fost o victorie facila, romanca s-a confruntat cu cateva probleme la debutul in primul turneul de Grand Slam al anului.

Reactia Simonei Halep, dupa victoria cu Knapp: Este pentru a treia oara cand mi se intampla. M-am bucurat!

Simona Halep, cap de serie numarul 3, a declarat, dupa calificarea in turul al doilea la Australian Open, ca a simtit putina presiune, dar ca este bucuroasa ca a evoluat bine si ca a invins-o pe Karin Knapp, 50 WTA.

Simona Halep vs. Karin Knapp: duminica noapte in primul tur de la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp 51 WTA) in primul tur la Australian Open in noaptea de duminica spre luni, de la ora 02. 00, informeaza site-ul oficial al competitiei.

TENIS: La ce ora va fi meciul dintre Simona Halep si Karin Knapp

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp 51 WTA) in primul tur la Australian Open in noaptea de duminica spre luni, de la ora 02. 00, informeaza Mediafax.

Australian Open 2015: Simona Halep o va intalni pe Karin Knapp in primul tur! Posibil duel cu o romanca in turul doi, se poate intalni cu Sarapova in semifinale

In primul tur al Australian Open 2015, Simona Halep va juca impotriva lui Karin Knapp, tenismena italianca aflata pe locul 51 in clasamentul WTA.

Australian Open 2015: Simona Halep o va intalni pe Karin Knapp in primul tur! Posibil duel cu o romanca in turul doi

In primul tur al Australian Open 2015, Simona Halep va juca impotriva lui Karin Knapp, tenismena italianca aflata pe locul 51 in clasamentul WTA.

Australian Open: Simona Halep o intalneste pe Karin Knapp in primul tur

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp, numarul 51 mondial, in primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc la Melbourne, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax. Irina-Camelia Begu, locul 39 WTA, va juca impotriva germancei Angelique Kerber, numarul 9 mondial si a noua favorita.

Simona Halep o intalneste pe Karin Knapp in primul tur la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp, numarul 51 mondial, in primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc la Melbourne, informeaza site-ul oficial al.

Simona Halep: Am fost nervoasa inainte de meci

Simona Halep a declarat dupa victoria obtinuta in primul tur la Australian Open ca inaintea partidei cu Karin Knapp a fost nervoasa si ca partida in sine a fost una dificila in pofida victoriei in doua seturi.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Australian Open: A trecut cu 6-3, 6-2 de Karin Knapp

Tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportiva italiana Karin Knapp, locul 50 WTA, in mansa intai a turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului. Prin victoria.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )