Libnet.ro
UNICEF

11:30

Australian Open: Simona Halep o intalneste pe Karin Knapp in primul tur

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Simona Halep o intalneste pe Karin Knapp in primul tur

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp, numarul 51 mondial, in primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc la Melbourne, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax. Irina-Camelia Begu, locul 39 WTA, va juca impotriva germancei Angelique Kerber, numarul 9 mondial si a noua favorita. continuă pe Hotnews

Australian Open 2015: Simona Halep o va intalni pe Karin Knapp in primul tur! Posibil duel cu o romanca in turul doi, se poate intalni cu Sarapova in semifinale

In primul tur al Australian Open 2015, Simona Halep va juca impotriva lui Karin Knapp, tenismena italianca aflata pe locul 51 in clasamentul WTA.

Australian Open 2015: Simona Halep o va intalni pe Karin Knapp in primul tur! Posibil duel cu o romanca in turul doi

In primul tur al Australian Open 2015, Simona Halep va juca impotriva lui Karin Knapp, tenismena italianca aflata pe locul 51 in clasamentul WTA.

Simona Halep o intalneste pe Karin Knapp in primul tur la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp, numarul 51 mondial, in primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc la Melbourne, informeaza site-ul oficial al.

Austalian Open: Simona Halep, cap de serie numarul trei

Organizatorii de la Australian Open au facut publica lista capilor de serie de la primul turneu de Grand Slam al anului, Simona Halep fiind desemnata favorita numarul trei. AO va debuta pe 19 ianuarie si se va incheia pe 1 februarie.

Simona Halep, cap de serie numarul 3 la Australian Open

Organizatorii turneului Australian Open de la Melbourne au dat publicitatii lista capilor de serie, iar la feminin Simona Halep este cotata cu sansa a 3-a la castigarea competitiei care debuteaza luni. Tragerea la sorti a tablourilor de concurs va avea loc vineri la ora locala 10:30, in Romania 1:30 joi noapte spre vineri).

CALCULE Simona Halep la Australian Open. Tinteste locul 1

Simona Halep incepe de luni la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Ea intra pe locul 3 mondial, insa dupa Melbourne poate ajunge maxim pe 1 sau minim pe 5. Totul se joaca.

Presa britanica anunta o campanie de succes a Simonei Halep la Australian Open

Simona Halep, care va fi cap de serie numarul 3 la Australian Open, are mari sanse sa ajunga in fazele finale ale turneului, mai ales dupa ce a declarat forfait la turneul din aceasta saptamana de la Sydney.

Australian Open 2015: Cine e Knapp, prima adversara a lui Halep. Anul trecut a fost la un pas sa o elimine pe Sarapova

Karin Knapp, locul 51 WTA, este adversara Simona Halep in primul tur la Australian Open. Italianca n-are prea mari reusite in CV pana la 27 de ani, dar e in ascensiune. Iar anul trecut, la Australian Open, i-a pus probleme uriase Mariei Sarapova.

Adversara Simonei Halep in primul tur la Australian Open, finalista la Bucuresti in 2014

Simona Halep, locul 3 WTA si al treilea cap de serie al competitiei, va juca, in primul tur al Astralian Open, impotriva italiencei Karin Knapp, numarul 51 mondial. Pe tabloul principal competitiei se mai afla inca patru jucatoare din Romania.

Adversari dificili pentru romance, in primul tur la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp, numarul 51 mondial, in primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc la.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )