Libnet.ro
UNICEF

13:01

CALCULE Simona Halep la Australian Open. Tinteste locul 1

Online Sport Online Sport,
CALCULE Simona Halep la Australian Open. Tinteste locul 1

Simona Halep incepe de luni la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Ea intra pe locul 3 mondial, insa dupa Melbourne poate ajunge maxim pe 1 sau minim pe 5. Totul se joaca. continuă pe Online Sport

Simona Halep la Australian Open: romanca, in pericol sa alunece de pe podiumul mondial. Petra Kvitova micsoreaza ecartul

Abandonul de la Sydney si un parcurs mai slab la Australian Open 2015 o pot impinge pe Simona Halep pe locul 4 mondial.

Simona Halep la Australian Open: incerc sa ma refac pentru a incepe antrenamentele. Sa-mi tineti pumnii

Jucatoarea de tenis Simona Halep a postat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj in care a anuntat ca incearca sa se refaca, dupa ce a fost diagnosticata cu gastroenterita, pentru a incepe cat mai rapid antrenamentele in vederea Australian Open.

Simona Halep la Australian Open: jucatoarea numarul 3 din lume nu stie daca va juca la Melbourne

Dupa ce a abandonat la Sydney, invocand probleme stomacale, constanteanca de 23 de ani mentine suspansul si in privinta participarii ei in primul Grand Slam al anului.

Cum arata partea de tablou a Simonei Halep la Australian Open

Va prezentem mai jos sfertul de tablou in care se afla pozitionata Simona Halep la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Daca se respecta calculele hartiei in sferturi Halep ar urma sa o infrunte pa Ana Ivanovic din Serbia.

Presa britanica anunta o campanie de succes a Simonei Halep la Australian Open

Simona Halep, care va fi cap de serie numarul 3 la Australian Open, are mari sanse sa ajunga in fazele finale ale turneului, mai ales dupa ce a declarat forfait la turneul din aceasta saptamana de la Sydney.

Australian Open: Simona Halep o intalneste pe Karin Knapp in primul tur

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp, numarul 51 mondial, in primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc la Melbourne, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax. Irina-Camelia Begu, locul 39 WTA, va juca impotriva germancei Angelique Kerber, numarul 9 mondial si a noua favorita.

Australian Open 2015: Simona Halep o va intalni pe Karin Knapp in primul tur! Posibil duel cu o romanca in turul doi, se poate intalni cu Sarapova in semifinale

In primul tur al Australian Open 2015, Simona Halep va juca impotriva lui Karin Knapp, tenismena italianca aflata pe locul 51 in clasamentul WTA.

Australian Open 2015: Simona Halep o va intalni pe Karin Knapp in primul tur! Posibil duel cu o romanca in turul doi

In primul tur al Australian Open 2015, Simona Halep va juca impotriva lui Karin Knapp, tenismena italianca aflata pe locul 51 in clasamentul WTA.

Simona Halep o intalneste pe Karin Knapp in primul tur la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp, numarul 51 mondial, in primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc la Melbourne, informeaza site-ul oficial al.

Simona Halep este a treia favorita la castigarea Australian Open

Halep, locul 3 mondial, este a treia favorita la castigarea primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care debuteaza luni, 19 ianuarie, la Melbourne.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )