Libnet.ro
UNICEF

17:30

Reactia Simonei Halep, dupa victoria cu Knapp: Este pentru a treia oara cand mi se intampla. M-am bucurat!

România Liberă România Liberă,
Reactia Simonei Halep, dupa victoria cu Knapp: Este pentru a treia oara cand mi se intampla. M-am bucurat!

Simona Halep, cap de serie numarul 3, a declarat, dupa calificarea in turul al doilea la Australian Open, ca a simtit putina presiune, dar ca este bucuroasa ca a evoluat bine si ca a invins-o pe Karin Knapp, 50 WTA. continuă pe România Liberă

Simona Halep, dupa victoria cu Knapp: Am fost putin nervoasa la inceput

Cap de serie numarul trei, Simona Halep a castigat partida cu Karin Knapp, scor 6-3, 6-2, din turul intai de la Australian Open. A fost greu, am fost putin nervoasa la inceput, a precizat Halep la finalul partidei cu numarul 51 WTA.

Jarmila Gajdosova, viitoarea adversara a Simonei Halep: Voi juca asa cum am facut-o cu Dulgheru

Jucatoarea de tenis Jarmila Gajdosova 62 WTA, Australia), a declarat, luni, dupa ce s-a calificat in turul doi la Australian Open, ca impotriva Simonei Halep va incerca sa evolueze la fel cum a facut-o .

Jarmila Gajdosova, viitoarea adversara a Simonei Halep: Voi juca asa cum am facut-o cu Dulgheru

Jarmila Gajdosova locul 62 WTA, din Australia), a declarat, luni, dupa ce s-a calificat in turul doi la Australian Open, ca impotriva Simonei Halep va incerca sa joace la fel cum a facut-o impotriva Alexandrei Dulgheru.

Site-ul WTA: Problemele Simonei Halep sunt inaltimea, forta si psihicul

Site-ul WTA i-a dedicat un nou material Simonei Halep, sportiva pe care o lauda pentru ascensiunea fulminanta din ultimul an de zile. In acelasi timp insa, jucatoarea din Romania are si puncte slabe, acestea fiind vizibile odata cu atingerea primelor locuri din clasamentul mondial. Simona Halep are probleme din cauza inaltimii si a fortei, dar si a psihicului, se precizeaza pe site-ul WTA.

Site-ul WTA: Problemele Simonei Halep sunt inaltimea, forta si psihicul

Site-ul WTA i-a dedicat un nou material Simonei Halep, sportiva pe care o lauda pentru ascensiunea fulminanta din ultimul an de zile, insa, in acelasi timp insa, scrie ca jucatoarea din Romania are si puncte slabe, acestea fiind vizibile odata cu atingerea primelor locuri din clasamentul mondial.

Australian Open 2015: s-a facut partie in fata Simonei Halep. Ana Ivanovici, facuta pachet si trimisa acasa

Din drumul Simonei Halep spre semifinalele Australian Open au disparut, inca din prima runda, doua dintre cele mai periculoase adversare. Cum arata traseul numarului 3 mondial spre careul de asi.

UPDATE Australian Open: Cutremur pe partea Simonei Halep

Jumatatea de tabloul de la Australian Open a Simonei Halep a suferit luni dimineata un cutremur major. Patru nume importante au fost eliminate.

Australian Open: Cutremur pe partea Simonei Halep

Jumatatea de tabloul de la Australian Open a Simonei Halep a suferit luni dimineata un cutremur major. Trei nume importante au fost eliminate.

Adversara Simonei Halep in primul tur la Australian Open, finalista la Bucuresti in 2014

Simona Halep, locul 3 WTA si al treilea cap de serie al competitiei, va juca, in primul tur al Astralian Open, impotriva italiencei Karin Knapp, numarul 51 mondial. Pe tabloul principal competitiei se mai afla inca patru jucatoare din Romania.

Simona Halep vs. Karin Knapp: duminica noapte in primul tur de la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp 51 WTA) in primul tur la Australian Open in noaptea de duminica spre luni, de la ora 02. 00, informeaza site-ul oficial al competitiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )