Libnet.ro
UNICEF

12:00

Simona Halep vs. Karin Knapp: duminica noapte in primul tur de la Australian Open

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Simona Halep vs. Karin Knapp: duminica noapte in primul tur de la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp 51 WTA) in primul tur la Australian Open in noaptea de duminica spre luni, de la ora 02. 00, informeaza site-ul oficial al competitiei. continuă pe Wall-Street Ro

TENIS: La ce ora va fi meciul dintre Simona Halep si Karin Knapp

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp 51 WTA) in primul tur la Australian Open in noaptea de duminica spre luni, de la ora 02. 00, informeaza Mediafax.

Australian Open: Simona Halep o intalneste pe Karin Knapp in primul tur

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp, numarul 51 mondial, in primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc la Melbourne, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax. Irina-Camelia Begu, locul 39 WTA, va juca impotriva germancei Angelique Kerber, numarul 9 mondial si a noua favorita.

Australian Open 2015: Simona Halep o va intalni pe Karin Knapp in primul tur! Posibil duel cu o romanca in turul doi, se poate intalni cu Sarapova in semifinale

In primul tur al Australian Open 2015, Simona Halep va juca impotriva lui Karin Knapp, tenismena italianca aflata pe locul 51 in clasamentul WTA.

Australian Open 2015: Simona Halep o va intalni pe Karin Knapp in primul tur! Posibil duel cu o romanca in turul doi

In primul tur al Australian Open 2015, Simona Halep va juca impotriva lui Karin Knapp, tenismena italianca aflata pe locul 51 in clasamentul WTA.

Simona Halep o intalneste pe Karin Knapp in primul tur la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp, numarul 51 mondial, in primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc la Melbourne, informeaza site-ul oficial al.

Australian Open 2015: S-a stabilit ora de incepere a primului meci disputat de Simona Halep. Cand vor juca romancele

Simona Halep 3 WTA) va debuta la Australian Open 2015 duminica noapte spre luni, impotriva italiencei Karin Knapp 51 WTA). Meciul se va disputa pe terenul central de la Melbourne, Rod Laver Arena, incepand cu ora 02. 00 a Romaniei.

Simona Halep debuteaza luni la Australian Open: Tinta mea este sa merg din nou in Singapore

Simona Halep va debuta luni dimineata, la ora doua, ora Romaniei, la Australian Open. Halep o va intalni in primul tur al competitiei pe Karin Knapp, locul 51 WTA. Meciul se va disputa pe arena centrala, Rod.

LIVE Simona Halep in primul tur la Australian Open (Luni, 2:00)

Simona Halep, a 3-a favorita la Australian Open, debuteaza in primul turneu de Mare Slem al anului live text pe Onlinesport. ro duminica noapte spre luni de la ora Romaniei 2:00.

Simona Halep, cap de serie numarul 3 la Australian Open

Organizatorii turneului Australian Open de la Melbourne au dat publicitatii lista capilor de serie, iar la feminin Simona Halep este cotata cu sansa a 3-a la castigarea competitiei care debuteaza luni. Tragerea la sorti a tablourilor de concurs va avea loc vineri la ora locala 10:30, in Romania 1:30 joi noapte spre vineri).

Simona Halep: Nu ma gandesc ca trebuie sa castig Australian Open. Nu vreau sa pun presiune pe mine

Simona Halep a sustinut prima conferinta de presa la Melbourne, acolo unde va debuta pe 19 ianuarie Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Zambitoare si relaxata, Simona a vorbit despre ce asteptari are de la prima competitie importanta din noul sezon. Nu ma gandesc ca trebuie sa castig AO. Nu vreau sa pun presiun pe mine. Cu Victor Ionita ma inteleg foarte bine, a precizat Halep, favorita numarul trei al turneului care se va desfasura in complexul Melbourne Park.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2037 seconds )